Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Πήγε στη Στοκχόλμη με oτοστόπ

Πώς η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε στο Ι.Χ. του άγνωστου Τζον για να πάει στη δουλειά της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πήγε με οτοστόπ από το Γκέτεμποργκ, όπου βρίσκεται το σπίτι της, στη Στοκχόλμη. Μη φανταστείτε όμως ότι η Ελληνίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας βγήκε στους δρόμους της Σουηδίας κουνώντας τα χέρια της για να σταματήσει κάποιο όχημα. Καμία σχέση!

Το οτοστόπ της Αλεξάνδρας, η οποία δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, έγινε μέσα από τα social media! «Έζησα ένα δράμα» εξομολογήθηκε με χιούμορ η ίδια περιγράφοντας την εμπειρία της σε σχετική ανάρτησή της στο facebook, δημοσιεύοντας φυσικά και μία φωτογραφία της από τη θέση του συνοδηγού πλάι στον άγνωστο στην ίδια -έως εκείνη την ώρα- Τζον.
«Ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο ξεκίνησαν με ένα δράμα. Ξύπνησα στο Γκέτεμποργκ έτοιμη να πάρω το τρένο για Στοκχόλμη για να συντονίσω ένα πάνελ. Αλλά όλα τα δρομολόγια είχαν ακυρωθεί εξαιτίας ενός ατυχήματος και δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις. Αναζήτησα μέσα από τα social media μου μήπως υπάρχει κάποιος για να με διευκολύνει και τελικά αυτός ο άγνωστος εμφανίστηκε στο Instagram και προσφέρθηκε να με πάει» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα στο post που έκανε, ενώ συνέχισε με τους φόβους που εξέφρασαν οι φίλοι της μαθαίνοντας πως επρόκειτο να ταξιδέψει με έναν άγνωστο.

Το τηλέφωνο

«Οι φίλοι μου με προειδοποίησαν για τους κινδύνους και μετά από κάποια έρευνα, βρήκα το τηλέφωνο της πρώην συζύγου του. Όταν μου είπε ότι είναι κοινωνική λειτουργός, ανάσανα και λίγο αργότερα καθόμουν στο αυτοκίνητό του για τέσσερις με πέντε ώρες. Και ήταν μια χαρά! Μιλούσαμε ασταμάτητα, ενώ οι αγαπημένοι μου φίλοι ανησυχούσαν και μου τηλεφωνούσαν για να ελέγξουν» περιγράφει η δημοσιογράφος.

«Ακόμα κι αν δεν θα συνιστούσα στην κόρη μου να ταξιδέψει με οτοστόπ, συνειδητοποίησα άλλη μία φορά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων είναι αξιόπιστοι δάσκαλοι στα ταξίδια μας. Άρα να έχετε πίστη και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο! Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ Τζον που με έσωσες, που με πήγες στο σπίτι και έκανες αυτό το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Και σας ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους που συμμετείχατε στο μικρό μου δράμα! Το εκτιμώ αυτό και θα είμαι πάντα εδώ όταν με χρειάζεστε. Ακόμα κι αν δεν ξέρω να οδηγώ» καταλήγει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα