Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Η Γερασιμίδου «τα έχωσε» στα realities (video)

«Καταπέλτης» για τα realities η Ελένη Γερασιμίδου. Σε τηλεοπτική συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία -ως γνωστόν- δεν… μασάει τα λόγια της, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη επιστροφή του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να δηλώνει πάλι «παρών».

«Τα realities δεν θέλω ούτε να τα συζητάω, δεν με αφορούν καθόλου και δεν θα έπρεπε να αφορούν και κανέναν. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει αυτός ο εκμαυλισμός» ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα του Open και την εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Όσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως τον ξέρει ως μουσικό. «Τώρα εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα» είπε χαρακτηριστικά.

Αμοιβές

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με τις αμοιβές της «χρυσής» εποχής για την τηλεόραση, σχολίασε: «Εγώ δεν έφτασα ποτέ στις υπερβολές που ακούω, δεν απαίτησα και δεν σήκωσα μπαϊράκι τρομερό. Ίσως να έπρεπε, γιατί κι εγώ στην πρώτη γραμμή ήμουν και στην πρώτη ζήτηση. Υπερβολές δεν κάναμε ποτέ. Κάναμε όμως περιουσία από την τηλεόραση και το θέατρο».

Η ίδια θα κάνει και φέτος guest εμφανίσεις στη «Μουρμούρα» του Alpha. «Θα ξαναπαίξω στη “Μουρμούρα”, όπως κάνω τα τελευταία χρόνια. Τηλεόραση δεν κάνω πολύ και δεν θέλω να κάνω. Έχω κουραστεί, γιατί έχω κάνει πάρα πολύ. Ξυπνούσα για πολλά χρόνια από τις 6 και γυρνούσα στις 2, γιατί το θέατρο δεν το είχα αφήσει. Καταλαβαίνετε, δεν μπορώ σε καθημερινή βάση πια» δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=x1CAyATdAtY&feature=emb_logo

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα