Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με «τσιμπήματα» για τον Alpha (video)

Φαίνεται πως η αποχή από την TV και η ενασχόληση με την κηπουρική στο ησυχαστήριο στα Άχλα της Άνδρου, παρέα με τον Μάκη της καρδιάς της, της έκαναν καλό! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πόσο ανανεωμένη έδειχνε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της από την ημέρα που αποχαιρέτησε (ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας στη μικρή οθόνη) τους τηλεθεατές της μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, την οποία διοργανώνει γνωστή εταιρία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα φλας έπεσαν πάνω της! Φορώντας ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μπλουζάκι και γόβες σε nude αποχρώσεις, η Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκδήλωσης έβγαλε ειδήσεις, πετώντας και κάποιες σπόντες για τον Alpha!

Το… τσίγκλισμα

Oταν κάποιος… καλοθελητής, θέλοντας να τσιγκλίσει την υπέρλαμπρη παρουσιάστρια, της είπε ότι στην εκδήλωση δεν υπάρχει συνεργείο του Alpha (σ.σ.: συνεργείο υπήρχε, αλλά δεν ήταν όταν η Μενεγάκη έκανε δηλώσεις), εκείνη πέταξε τα καρφιά της λέγοντας: «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει ούτε με στενοχωρεί»!

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως της αρέσει όταν ακούει ότι λείπει από τους τηλεθεατές, ενώ αποκάλυψε πως, αν και είναι εκτός τηλεόρασης, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί προγράμματα! «Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Πάντα έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε διάφορα! Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα! Το βράδυ ομολογώ ότι βλέπω μόνο “Άγριες μέλισσες”» ανέφερε η Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες! Αναφορικά με την παρουσία της στην εκδήλωση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε καταφέρει στην Ελλάδα να αφυπνίσουμε τις γυναίκες να θυμούνται να κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει. Με κάνει περήφανη και με κάνει να συγκινούμαι».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η





Μποζουκια Αθηνα