Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ρέππας και Παπαθανασίου φέρνουν στην τηλεόραση την πετυχημένη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Με ένα έργο που έσπασε τα θεατρικά ταμεία, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», θα επιστρέψουν στην τηλεόραση οι Ρέππας – Παπαθανασίου! Εγγυημένο γέλιο μέχρι δακρύων, με Ελληνες και Αλβανούς συμπέθερους, σε μια μίνι σειρά την οποία… πολιορκούν τα ιδιωτικά κανάλια.

Το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ετοιμάζεται να μεταφέρει μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του στην τηλεόραση και αυτό έχει φέρει χαρά στους ηθοποιούς και στον καλλιτεχνικό κλάδο, αφού αυτόματα μεταφράζεται σε νέες θέσεις εργασίας μέσα στην πανδημία.

Οι δημιουργοί εν μέσω καραντίνας είχαν πάρει την απόφαση, έπειτα από χρόνια απουσίας τους από την τηλεόραση, να γράψουν μια αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι μοδίστρες» και πρωταγωνίστριες τις δημοφιλείς ηθοποιούς Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Λεκάκη.

Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή για να βγει στον… αέρα από αρκετά κανάλια, καθώς είχε πολλά επεισόδια, αλλά και υψηλό κόστος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συγγραφείς αποφάσισαν να μεταφέρουν την κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο μαγικό γυαλί και αυτό έκανε κλικ στην τηλεοπτική αγορά.

Η παράσταση αυτή παρουσιαζόταν για πολλά χρόνια σε κεντρικά αθηναϊκά θέατρα, με διάφορες διανομές, και ήταν sold out. Οι Έλληνες επαρχιώτες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς και πονηριάς μπροστά στον αλλοδαπό μέλλοντα γαμπρό τους και στην οικογένειά του με σπαρταριστές ατάκες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα