Η Σοφία Παυλίδου μπαίνει στις «Καλές δουλειές» και βοηθάει τον Π. Φιλιππίδη.
Την κυρία Αυγέρη, μια εισαγγελέα που δεν αστειεύεται, θα υποδυθεί στο 5ο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Καλές δουλειές» η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός τελείωσε τα τριήμερα γυρίσματα στα Βριλήσσια πριν από λίγες ημέρες και θυμήθηκε την εποχή που τη σκηνοθετούσε τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης.
«Υποδύομαι μια αυστηρή εισαγγελέα, η οποία ψάχνει να βρει πώς απέδρασαν από τις φυλακές κάποιοι κρατούμενοι, μεταξύ αυτών και η γυναίκα του Ζαχαρία (Πέτρος Φιλιππίδης), η Λουκία (Φαίη Ξυλά).
Η μεγάλη αγάπη του ήρωα για τη σύζυγό του και οι μεγάλες θυσίες που κάνει για να μαζέψει χρήματα και να τη βγάλει από τη φυλακή την έχουν συγκινήσει. Αυτόν που φοβάται όμως είναι τον πρώην άνδρα της (Βασίλης Μπισμπίκης).
Πληροφορείται ότι έχει πλευρίσει τον Ζαχαρία και ως φαφλατάς και αεριτζής δικηγόρος τού έχει τάξει την απελευθέρωση της Λουκίας, αρκεί να τον πληρώσει αδρά. Οταν συναντιέται με τον πρώην σύζυγό της γίνεται το έλα να δεις, διότι ξέρει ότι τον έχει “δαγκώσει” τον άνθρωπο. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν ανακαλύπτει ότι το παιδί της έχει σχέση με τη μικρή κόρη της Λουκίας, τη Ζιζή, καθώς είναι συμμαθητές στο σχολείο» εξηγεί η γοητευτική ηθοποιός στην «Espresso».
Η υπόθεση όμως της σειράς έχει προβληματίσει τη Σοφία, γιατί πέρα από τα κωμικά της στοιχεία, έχει ως βάση τη ζοφερή οικονομική πραγματικότητα.
«Επειδή είμαι μάνα δύο παιδιών καταλαβαίνω το δράμα της Λουκίας. Να έχει μπει στη φυλακή για χρέη που δεν δημιούργησε η ίδια, αλλά ο σύζυγός της και να μην μπορεί να δει το κοριτσάκι της. Είναι τραγικό αν το σκεφτείς. Οπως και φοβερό είναι γυναίκες που γεννούν τα παιδιά τους πίσω από τα κάγκελα.
Η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική κοινωνία κι ευτυχώς που η Ρένα Ρίγγα και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν πιάσει την υπόθεση από την εύθυμη και αισιόδοξη διάσταση. Ο κεντρικός ήρωας δεν το βάζει με τίποτα κάτω. Θα τα… μαγειρέψει τα πράγματα και θα βγάλει, πιστεύω, τη Λουκία από τη φυλακή. Προς το παρόν τον πείθω να πει στη γυναίκα του να επιστρέψει από μόνη της πίσω προκειμένου να μην την τιμωρήσω» μας αποκαλύπτει η Σοφία Παυλίδου


