Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 30 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα. Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε, η καλή εικόνα σας και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία. Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση με τον σύντροφό σας αμφίρροπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από σας. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη, αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούργια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις. Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τα οικογενειακά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ίσως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δεν θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξή σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους στις οποίες θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη. Από το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητά σας κάνοντας αναμόρφωση στον χώρο σας. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις, γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δεν διορθώνονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.