Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης έγραψε γράμμα σαν προσευχή στον Ιησού

Ένα γράμμα σαν προσευχή με παραλήπτη τον Ιησού Χριστό έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, λίγο πριν το αναρτήσει ο ίδιος στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστός για τη βαθιά πίστη του στον Θεό, ο διαχρονικός λαϊκός ερμηνευτής απευθύνεται σε Εκείνον μέσα από το γραπτό του, στέλνοντας παράλληλα ένα πολιτικό μήνυμα ότι οι κυβερνώντες είναι σαν να… τιμωρούν τους πολίτες της Ελλάδας, κρατώντας τους μακριά από τα ιερά μυστήρια της Ορθοδοξίας, όπως η θεία κοινωνία, και επιβάλλοντας σε όλους, ακόμη και στα μικρά παιδιά, να φορούν μάσκες μέσα στις εκκλησίες.

Στο τέλος του γράμματος ο Σταμάτης Γονίδης παρακαλεί τον Υψιστο να κάνει το θαύμα του και να μας απαλλάξει, όπως λέει, από τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

«Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, υιέ του Θεού και Άγιο Πνεύμα, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αυτά που θέλω να σου πω. Ο λόγος είναι ότι εσύ Κύριε μας έχεις πει πως όταν έχουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και δεν μπορούμε να το λύσουμε, να απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι Πατέρας μας και να ζητάμε τη βοήθειά σου. Εσύ, Κύριέ μου και Θεέ μου, που μου χάρισες τα πάντα και με έκανες γνωστό στον μάταιο αυτόν κόσμο που ζούμε. Εσύ, Κύριε, που μίλησες σε μένα τον αμαρτωλό και μου είπες ότι το μόνο που ζητάς από εμάς είναι αγάπη και ειλικρίνεια. Εσύ, Πανάγαθε, που μου έδειξες το φως της αγάπης σου, Εσύ μόνο μπορείς τα πάντα να αλλάξεις.

Τα Αδέλφια μας, Κύριε, που είναι βαφτισμένα στο όνομά σου, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αυτοί που ο λαός επέλεξε να μας κυβερνάνε μας φέρονται παράξενα σαν να μας τιμωρούν. Εκτός όλων των άλλων που μας επιβάλλουν, μας απαγορεύουν, Πανάγαθε, να κοινωνούμε το αίμα και το σώμα σου. Δεν μας άφησαν να παραβρεθούμε στο μαρτύριο της Σταύρωσής σου ούτε να χαρούμε την αγία σου Ανάσταση, για να μας προστατέψουν, είπαν, από έναν ιό που είναι πολύ επικίνδυνος, και μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στον Άγιο Οίκο σου. Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι το επέβαλαν και στα μικρά παιδιά, που εσύ, Χριστέ μου, τα αγαπάς και, όπως είπες, σε αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Κάνε, Κύριέ μου, το θαύμα σου, δείξε την άπειρη αγάπη σου, Εσύ που τους δίκαιους αγαπάς και τους αμαρτωλούς ελεείς. Ελέησόν μας, Πανάγαθε.

Μόνο εσύ, Πανάγαθε, ο Υιός του Θεού του αληθινού, μπορείς να διώξεις τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

Δοξασμένο το όνομά σου, Πανάγαθε και ελεήμον Θεέ, εις τους αιώνες των αιώνων.
Ταπεινά ένα από τα παιδιά σου,

Σταμάτιος»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα