Χαροπαλεύει 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στην Πτολεμαΐδα!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 18χρονος, ο οποίος έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πτολεμαΐδα, το βράδυ της Κυριακής! Ο νεαρός -γιος συνδικαλιστή της ΔΕΗ- μιλούσε με μια φίλη του στο μπαλκόνι, τα κάγκελα του οποίου είναι χαμηλά κι εκείνος αρκετά ψηλός. Κάποια στιγμή έκανε να ακουμπήσει αλλά δεν βρήκε το κάγκελο και, με τη φόρα που είχε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 6-7 μέτρων, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη σκεπή άλλου σπιτιού, σοβαρότατα τραυματισμένος!

Σε κατάσταση σοκ, η κοπέλα με την οποία κουβέντιαζε όταν έγινε το κακό έβαλε τις φωνές και οι περίοικοι έσπευσαν να καλέσουν βοήθεια. Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι ωστόσο δυσκολεύτηκαν να φτάσουν με το φορείο στο σημείο όπου είχε πέσει ο νεαρός, λόγω της ολισθηρότητας των κεραμιδιών στη σκεπή, καθώς είχε υγρασία.

Ξήλωσε κάποια κεραμίδια

Τελικά τη λύση έδωσε ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, γνωρίζει πολύ καλά από σκεπές. Έτσι, ανέβηκε προσεκτικά στο σημείο, από τη θέση του ξήλωσε κάποια κεραμίδια και άνοιξε διάδρομο για τους πυροσβέστες. Εκείνοι ακολούθησαν με προσοχή και κατάφεραν να φτάσουν στον άτυχο 18χρονο, τον οποίο έβαλαν στο φορείο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο. Ακολούθως διακομίστηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...