Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Μείωσαν την πρωτόδικη κάθειρξη του 34χρονου που εκτέλεσε τον επιχειρηματία Γιώργο Σαρακίνη!

Δυόμισι χρόνια έμεινε πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο δράστης της ανθρωποκτονίας του 37χρονου Ζακυνθινού body builder και επιχειρηματία Γιώργου Σαρακίνη το καλοκαίρι του 2017, με αφορμή μια βεντέτα που κρατάει περίπου μισόν αιώνα! Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών μείωσε στο μισό την πρωτόδικη κάθειρξη των 16 ετών, ανοίγοντας ουσιαστικά την… πόρτα εξόδου της φυλακής.

Η ακροαματική διαδικασία έγινε κατ’ εξαίρεση, αφού ισχύει η απαγόρευση λόγω του δεύτερου lockdown στο οποίο βρίσκεται η Ελλάδα. Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής, όπως και πρωτόδικα, ωστόσο έκανε δεκτό ένα από τα τέσσερα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του και αυτό δεν ήταν άλλο από εκείνο του πρότερου εντίμου βίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να καταδικαστεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και σε ακόμα έναν χρόνο φυλάκιση για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Έτσι, έχοντας εκτίσει φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών έως τώρα, συμπληρώνει το 1/3 της ποινής και αναμένεται να αποφυλακιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού προηγηθούν οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται.

Το θύμα Γιώργος Σαρακίνης

Με καραμπίνα

Όπως είχε γράψει η «Espresso», το άγριο έγκλημα έγινε το πρωί της 22ας Αυγούστου 2017 στην περιοχή Αγία Αικατερίνη της Ζακύνθου, όταν ο δράστης Α.Κ., 34 ετών τότε, κρατώντας στα χέρια του μία καραμπίνα περίμενε υπομονετικά κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γερασίμου, από όπου γνώριζε ότι θα περνούσε το μπλε αυτοκίνητο Smart που οδηγούσε το θύμα. Όταν το Ι.Χ. πλησίασε, βγήκε στον δρόμο και πυροβόλησε προς το μέρος του 37χρονου δύο φορές, με αποτέλεσμα τα πυρά να βρουν τον στόχο τους και ο άτυχος Σαρακίνης να πέσει νεκρός. Μετά τη δολοφονία, ο τότε 34χρονος «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή, αλλά παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομία και ομολόγησε πως είχε στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πίσω από το έγκλημα κρύβεται μία βεντέτα. Πριν από πολλά χρόνια ένας στενός συγγενής του άτυχου 37χρονου είχε σκοτώσει έναν συγγενή του δράστη και από τότε οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών ήταν εκρηκτικές, αφού παιδιά και εγγόνια μεγάλωναν μισώντας την άλλη πλευρά. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος είχε εξηγήσει στο πρωτόδικο δικαστήριο ότι ο Σαρακίνης είχε κάνει τη ζωή του «κόλαση» και απειλούσε τον ίδιο, τη σύζυγο και τα παιδιά του. «Κάθε φορά που βρισκόμασταν, ένιωθα απειλή» είχε πει χαρακτηριστικά.

Για μία απόφαση-σταθμό έκαναν λόγο οι δικηγόροι του κατηγορουμένου, ενώ οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής επέμειναν στη θέση ότι ο κατηγορούμενος είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το θύμα σκοτώθηκε σαν σκυλί.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα