Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η… συνεργασία του Προεδρικού Μεγάρου με τη σχεδιάστρια για τα δώρα της Σακελλαροπούλου

Μπορεί η πανδημία να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο για τη χώρα μας, αλλά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σού λέει κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα τελειώσει ο εφιάλτης και ίσως αυξηθεί ο αριθμός των επίσημων συναντήσεων, οπότε ας έχω και κάποια δώρα να προσφέρω σε όσους συναντώ.

  • Από την
    Βίβιαν Μπενέκου

Κάπως έτσι ίσως να σκέφτηκε η κάτοικος της Ηρώδου Αττικού και παρήγγειλε ήδη τα μεταξωτά φουλάρια και τις γραβάτες που θα προσφέρει ως δώρα κατά τη διάρκεια των εθιμοτυπικών συναντήσεών της. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι τα σχεδίασε η 37χρονη Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία δημιούργησε (αφιλοκερδώς) μια συλλογή από κομψά αντικείμενα με σχέδια εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Η παραγωγή των φουλαριών γίνεται στο Σουφλί (από εκεί δεν έπαιρνε υφάσματα η Zeus+Dione της Μαρέβας;), ενώ τα prints είναι εμπνευσμένα κυρίως από τον μινωικό πολιτισμό.

Μία από τις δημιουργίες της Κατράντζου

Η Μαίρη Κατράντζου συναντήθηκε μάλιστα πριν από λίγες ημέρες με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από αυτήν τη συνάντηση ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Η συνεργασία με την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πολύ συγκινητική για μένα ως Ελληνίδα δημιουργός που ζει στο εξωτερικό. Είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη συνεργασία και μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα