Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ό,τι ήταν να φανεί -καλό ή δύσκολο- έχει ήδη προσδιοριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνεργασία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές, ακόμα και οι μη επιθυμητές, θα σας βγουν σε καλό. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην πιέζετε να κάνει πράγματα ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις, γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητά υποστήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Βρείτε χρόνο για αυτοσυγκέντρωση και χαλάρωση, για να διατηρήσετε την ενεργητικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή. Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες, θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές. Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε, πρέπει και να δώσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...