Η κλήρωση «χαμογέλασε» στον Ολυμπιακό και έστειλε στον δρόμο του την Αϊντχόφεν

Υπολογίσιμη, αλλά δεν τρομάζει η Αϊντχόφεν, που θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βγήκαν προτελευταίοι από την κληρωτίδα, απέφυγαν τα «μεγαθήρια» και μπορούν να ονειρεύονται μια πορεία ανάλογη με την περσινή.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 25/02. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που ο πειραϊκός σύλλογος θα αντιμετωπίσει την PSV σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παιχνίδι μεγάλης ποιότητας

«Είναι δύσκολο το ζευγάρι, γιατί η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα με έμπειρο προπονητή. Μια ομάδα νέα, με πολλή ποιότητα. Ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ, σε άλλη δεκαετία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και θέλουν την κατοχή της μπάλας. Αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας. Ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ό,τι πέρυσι στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι που επιθυμούμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ δύσκολες. Πάντα, όμως, λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία, και θα παλέψουμε γι’ αυτό» ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» Κριστιάν Καρεμπέ σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Ανοιχτή κλήρωση! Πάντα υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA». Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων η Αϊντχόφεν τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με ανατροπή (4-1) στην Τούμπα και ηττήθηκε (3-2) στην Ολλανδία. Ωστόσο, προέχει ο αυριανός εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Οι Κώστας Φορτούνης και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ο Ρούμπεν Σεμέδο σε δηλώσεις του στην «O’ Jogo» ανέφερε μεταξύ άλλων «Είναι μικρό το ελληνικό πρωτάθλημα για το μέγεθος του Ολυμπιακού», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Λίβερπουλ στο μέλλον…

Wonder boy!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.