Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Αντετοκούνμπο και Φύσσας αποκαλύπτουν στα παιδιά μπασκετικά και ποδοσφαιρικά μυστικά

Δίπλα σε παιδιά, γονείς και προπονητές 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ από όλη την Ελλάδα παραμένουν οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, με επιστημονικό υλικό και προπονητικές κατευθύνσεις μέσω διαδικτύου. Όλα τα μέλη του προγράμματος συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους από απόσταση, μέσα από την πλατφόρμα Sports Academies Οnline, που τέθηκε σε λειτουργία πριν από λίγους μήνες.

Η πλατφόρμα, η οποία πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και απαντά στις απαιτήσεις της εποχής, δίνει –μεταξύ άλλων – τη δυνατότητα στα παιδιά να υποβάλουν ερωτήματα στους αγαπημένους τους αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ανάμεσά τους είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας, μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, καθώς και ο καλαθοσφαιριστής Άλεξ Αντετοκούνμπο, που αγωνίζεται στην ισπανική Μούρθια και είναι μέλος των ΟΠΑΠ Champions.

Οι δύο διακεκριμένοι αθλητές απαντούν στις απορίες των παιδιών των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ και τους δίνουν πολύτιμες συμβουλές.

Τάκης Φύσσας

Άλεξ Αντετοκούνμπο

Συμβουλές διατροφής και ψυχολογίας για τους γονείς των παιδιών

Η τηλεκπαίδευση για τους γονείς των παιδιών των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ περιλαμβάνει θέματα ιατρικής, παιδοψυχολογίας, διατροφής, μαγειρικής, εργοφυσιολογίας και γυμναστικής. Μέσα από ειδικά βίντεο και επιστημονικά άρθρα μαθαίνουν, μεταξύ άλλων, τρόπους για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι, αλλά και χρήσιμα διατροφικά tips για να βελτιώσουν το διαιτολόγιο τόσο των παιδιών, όσο και όλης της οικογένειας.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο των Sports Academies Online, ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου εξηγεί τη σημασία των οικογενειακών γευμάτων:

Υποστήριξη σε 18.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα Sports Academies Online δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των 50 ερασιτεχνικών σωματείων μπάσκετ και των 128 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, που συμμετέχουν στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Η πλατφόρμα ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό για τους 18.000 μικρούς αθλητές του προγράμματος, τους γονείς και τους προπονητές τους. Σε μεγάλο μέρος του επιστημονικού υλικού έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό, μέσω της ιστοσελίδας Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα