Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η Μαλλιωτάκη ετοιμάζεται για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1!

Ουρά φαίνεται πως κάνουν οι celebrities (ξεχασμένοι και μη) για να μπουν στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, το βουκολικό reality, που θα προσγειωθεί σύντομα στην ελληνική τηλεόραση!

Με κλειστά θέατρα, νυχτερινά μαγαζιά και τον χώρο του θεάματος σε ομηρία εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης, μπας και αναχαιτιστεί ο κορονοϊός, αρκετοί επώνυμοι, βλέποντας το… ταμείο να είναι άδειο και μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, «φλερτάρουν» με realities, που και χρήματα θα τους αποφέρουν μέσα από τη συμμετοχή τους και θα τους κρατήσουν στη δημοσιότητα!

Έτσι λοιπόν το «Ευτυχείτε!» της Καινούργιου στο Open αποκάλυψε πως δύο κυρίες της showbiz ετοιμάζονται να βάλουν φόρμα εργασίας για να μπουν στο κτήμα της «Φάρμας». Ο λόγος για την τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη (η οποία πριν από λίγες ημέρες μέσω της «Espresso» είχε υπερασπιστεί όσους έκαναν ρεβεγιόν στο Ντουμπάι) και την Πέπη Τσεσμελή!

Η χήρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη αποκάλυψε στην εκπομπή του Open πως μιλάει με ανθρώπους της παραγωγής προκειμένου να μπει στο reality, λέγοντας μάλιστα πως θα αντεπεξέλθει στις ανάγκες της «Φάρμας», μια και έχει μεγαλώσει σε χωριό στην Ιεράπετρα και… σκαμπάζει από αγροτική ζωή! Και η πάλαι ποτέ «γραμματέας» του Πέτρου Λεωτσάκου στο τηλεοπτικό «Αυτόφωρο», που προσέφερε στο τηλεοπτικό κοινό σκηνές απείρου κάλλους, αποκάλυψε στο «Ευτυχείτε!» πως έκανε αίτηση!

«Πειρασμός»

«Στη “Φάρμα” θα είναι όλα χάρμα. Δεν με ενδιαφέρει για το μαλλί, μπορώ να το έχω και αχτένιστα. Την έβλεπα την παλιά “Φάρμα”, τότε ήμουν και πολύ κοντά με τον Ορέστη Λάσκο και το έζησα από μέσα» είπε μεταξύ άλλων ο άλλοτε «πειρασμός» της TV!

Aπό την άλλη, η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο πρώην «Survivor» Γιώργος Χρανιώτης είναι ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία θέλει να εντάξει στο reality η παραγωγή! Μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, αλλά κανένας από τους δυο ηθοποιούς δεν έχει πει μέχρι τώρα το «ναι»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα