Survivor: Η Αγγελική Λάμπρη επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο (video)

Η Αγγελική Λάμπρη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού θα μείνει επτά ημέρες καραντίνα. Στο αεροδρόμιο, όπως ήταν φυσικό βιώσε το «κυνηγητό» των δημοσιογράφων, οι την περίμεναν για κάποιες.

Ωστόσο, η ηθοποιός, ακολουθώντας τις οδηγίες της παραγωγής, δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα για την εμπειρία της.

«Τρέχω σαν τρελή να πάρω αγκαλιά την κόρη μου. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το ξαναέκανα» αρκέστηκε να πει η Αγγελική Λάμπρη.

Το κυνηγητό στο αεροδρόμιο και τις εικόνες κατέγραψε η κάμερα του «Ευτυχείτε»…

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.