Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο Μπέλλος απαντά στον Πρώιο μετά τους ισχυρισμούς για την ερωτική ζωή με την Μπέη στο «MasterChef» (video)

«Αιχμηρή» απάντηση από τον Δημήτρη Μπέλλο στον πρώην συμπαίκτη του στο «MasterChef 4» Διονύση Πρώιο.

Μετά τους ισχυρισμούς τού τελευταίου ότι ο Δημήτρης και η σύντροφός του Μαρία Μπέη, οι οποίοι έγιναν ζευγάρι στο reality του Star, έκαναν σεξ στο σπίτι του «MasterChef», ακόμη και μπροστά στους συμπαίκτες του, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει αντίδραση από την άλλη πλευρά.

«Εγινε και σεξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Οχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, άλλες φορές στο πλυντήριο, άλλες φορές στο δωμάτιο» υποστήριξε ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

https://www.youtube.com/watch?v=uAihmZJQbuU&feature=emb_title

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην συμπαίκτης του, ο οποίος συζεί πλέον με τη Μαρία Μπέη, αποφάσισε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μια ερώτηση που του έκανε διαδικτυακός του φίλος στο Q&A του Instagram.

«Τι έχεις να πεις γι’ αυτά που είπε ο Διονύσης;» ρωτήθηκε ο Μπέλλος, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του Μπομπ Μάρλεϊ να καπνίζει ένα «πονηρό» τσιγάρο και σχολίασε με νόημα: «Καλό θα ήταν στις συσκευασίες που καταναλώνουμε να κοιτάμε την ημερομηνία λήξης».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα