Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Σοκάρουν οι κυνικοί ισχυρισμοί του προπονητή της 11χρονης (τότε) αθλήτριας της ιστιοπλοΐας: «Δεν ήταν βιασμός! Είχα σκοπό τον γάμο»

Παραδέχτηκε ψυχρά τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, που θεωρούσε φυσιολογική, αφού ήταν… ερωτευμένοι.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ με την κυνικότητά του, όταν αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του ο 38χρονος (σήμερα) προπονητής που, όπως κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, είχε βιάσει την ανήλικη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν μόλις 11 χρονών!

Κόντρα σε κάθε λογική και κάθε νόμο, ισχυρίστηκε ότι για εκείνον δεν τίθεται θέμα βιασμού, καθώς είχαν σχέση με σκοπό τον… γάμο!

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός! Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ήταν ότι, όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα, θα παντρευτούμε!» είπε με θράσος ο παιδεραστής προπονητής σε τηλεοπτική εκπομπή!

Η πανελλήνια κατακραυγή που ακολούθησε την αποκάλυψη της αρρωστημένης πράξης του έγινε ακόμη πιο έντονη μετά τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του, που βγάζουν κυριολεκτικά από τα ρούχα του και τον πιο ψύχραιμο.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και τη χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία, ας πούμε, να αποκαλύψω!» επέμεινε ο αμετανόητος προπονητής, προκαλώντας ένα δεύτερο σοκ στη σκέψη ότι σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν τι κρύβουν μέσα τους.

Ο 38χρονος παραδέχτηκε ψυχρά τη σεξουαλική επαφή του με την ανήλικη, την οποία θεωρούσε φυσιολογική, αφού είχε… καλό σκοπό! «Δεν ήταν και μεγάλη η διαφορά 16 χρόνια! Έβλεπα ένα κορίτσι με βάσεις για οικογένεια!» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι δεν θυμάται πόσων χρονών ήταν το κοριτσάκι όταν ήρθαν σε επαφή: «Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρεύονταν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί, ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ…»

Υποστήριξε, επίσης, ότι αυτός ο… αλλόκοτος έρωτας ήταν σε γνώση του πατέρα της ανήλικης, ο οποίος ήταν και «κολλητός» του, δεν εξήγησε όμως γιατί σήμερα στρέφεται εναντίον του μέσω της Δικαιοσύνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...