Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε «θα μου κάτσεις» και μετά θα ανεβάσουμε το έργο» (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε όσα έζησε την στιγμή που βρέθηκε επαγγελματικά με γνωστό παραγωγό του θεάτρου για να συζητήσουν για το θεατρικό έργο που θα ανέβαζαν.

«Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει, ώστε αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία. Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει:

«Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν… δεν». Του είπα όχι και σηκώθηκα κι έφυγα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της ηθοποιού Στέλιος Σούρλας δήλωσε: «Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του».

https://www.youtube.com/watch?v=wZue-vg0g9o&ab_channel=Zappitshow

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα