Ρημαδιό το Διαφάνι! Η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τη φρίκη που πέρασε

Συγκλονιστικά θα είναι τα επεισόδια και της επόμενης εβδομάδας για τις «Άγριες μέλισσες», όμως και τα σπόιλερ που τρέχουν είναι καταιγιστικά!

Σύμφωνα με αυτά, η Πηνελόπη περνά μια νύχτα πάθους με τον Μελέτη, με τη ζήλια της για τη Ζορζέτ να την οδηγεί στα άκρα! Ομως το μοιραίο βράδυ που θα ζήσουν Πηνελόπη και Μελέτης δεν θα είναι απλώς μια νύχτα αμαρτωλού έρωτα, θα είναι η νύχτα που θα καθορίσει τη ζωή τους. Η Πηνελόπη θα κληθεί να διαχειριστεί το πιο αναπάντεχο αλλά συνάμα και πιο ευτυχές γεγονός στη ζωή της. Η διαπίστωση ότι περιμένει παιδί τη σοκάρει και αυτή ξέρει τους λόγους. Ο Αλέξης Γραμματικός σίγουρα είναι ο μόνος που θα χαρεί πραγματικά, καθώς θέλει να γίνει πατέρας. Είναι όμως δικό του το παιδί;

Από την άλλη μεριά, ο πατέρας της Πηνελόπης, ο Δούκας, ο οποίος μέρα με τη μέρα αλλάζει απέναντι σε όλα και σε όλους, έρχεται στο σημείο που θέλει να βγάλει μια για πάντα από το Διαφάνι τον Μάνο Βόσκαρη. Γι’ αυτό έρχεται σε ευθεία ρήξη μαζί του, μετά τα όσα μαθαίνει για τους βιασμούς γυναικών στις φυλακές. Και αφού σας «σερβίραμε» φρέσκα σπόιλερ, πάμε να δούμε τι θα συμβεί την άλλη εβδομάδα!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα και ο Βόσκαρης καλείται να απολογηθεί. Θα μπορέσει να τη γλιτώσει αυτή τη φορά; Ο Γραμματικός δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί από τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Η Ασημίνα κάνει ένα μικρό βήμα προς τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης. Στο σπίτι των Σεβαστών η Ζορζέτ αποφασίζει να διεκδικήσει ανοιχτά τον Μελέτη. Θα καταφέρει να τον αποτραβήξει από τον έρωτά του για την Πηνελόπη;

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούργιο καταστατικό αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους; Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί, ενώ η σχέση του Μελέτη και της Ζορζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Τέλος, η Μυρσίνη σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν από τον Αλέξη μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν. Από την άλλη Κωνσταντής και Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους, ενώ ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζορζέτ από κοντά του, ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Εκείνος όμως θα έχει μια συμπλοκή με τον Μιλτιάδη, που θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Τα μέλη του συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου, που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους, την ώρα που το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Ολοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο και να αποτρέψουν τον Δούκα, που είναι ανένδοτος. Στο άλλο Σεβαστέικο ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.