Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Βαλέρια Κουρούπη: «Φρόνιμα καθόμασταν τόσα χρόνια και είδαμε που βγήκαμε» (video)

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη με αφορμή την θύελλα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει από ηθοποιούς στο χώρο του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση, ψυχολογική και λεκτική βία. Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να δείξει την έντονη δυσαρέσκεια της σε αυτούς που λένε «καθίστε φρόνιμα».

«Εγώ όταν διάβασα το «καθίστε φρόνιμα» το θεώρησα τόσο άκυρο και άκαιρο. Είναι και μια λέξη επικίνδυνη αυτή, θυμίζει μεσαίωνα, παλιές εποχές του κατηχητικού, θυμίζει «σε παρενοχλώ και μην το πεις στους γονείς σου». Φρόνιμα καθόμασταν τόσα χρόνια και είδαμε που βγήκαμε. Δεν είναι μόνο στη δουλειά μας, αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και θέλω να το πω.

Μου έχει συμβεί εμένα όταν ήμουν μικρή και επισκεπτόμουν το ορφανοτροφείο για να πάω βόλτα τα παιδάκια, ο παπάς να τα βιάζει. Ο παπάς που είχε ιδρύσει το ίδρυμα. Δεν μπορούν να λένε «καθίστε φρόνιμα» σε μια εποχή που άνοιξαν τα στόματα. Είναι ένα θαύμα που έγινε, μήπως κάποιοι άνθρωποι εκτός δουλειάς κινητοποιηθούν και μιλήσουν. Αυτό είναι το νόημα. Εγώ γι’ αυτό χαίρομαι που άνοιξαν τα στόματα στη δουλειά μας», δηλωσε η Βαλέριας Κουρούπη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα