Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πυρά Τσίπρα σε Μητσοτάκη για την κάλυψη που παρείχε η Μενδώνη στον Λιγνάδη!

Να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας. Με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο που αντιμετώπισε την περίπτωση του παραιτηθέντος καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ εξέφρασε την απορία του για ποιον λόγο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ γνώριζε, επί δύο εβδομάδες παρείχε κάλυψη στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Γυναίκες και άνδρες εδώ και εβδομάδες σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν δημόσια με θάρρος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, ακόμα και για ειδεχθή και ανατριχιαστικά εγκλήματα που έχουν υποστεί. Ξεθάβουν και κάνουν κτήμα όλων τις δικές τους επώδυνες αναμνήσεις. Βρίσκουν το θάρρος να καταγγείλουν με ονοματεπώνυμο τους εφιάλτες τους. Αυτούς που μέχρι χθες δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν καν να ακουμπήσουν. Γιατί είναι διάσημοι. Γιατί έχουν εξουσία. Γιατί είναι δυνατοί. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που, όταν κακοποιούσαν τα θύματά τους, δεν τους περνούσε καν από το μυαλό ότι μπορεί να κινδυνεύουν να υποστούν τις συνέπειες. Ορισμένοι μάλιστα, τυφλωμένοι από την εξουσία της θέσης τους ή τη στενή τους σχέση με την πολιτική εξουσία, συνέχιζαν να συμπεριφέρονται έτσι ακόμη και μετά τις καταγγελίες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν θα κατηγορήσω ποτέ κανέναν για τη φιλία ή τη στενή συναναστροφή με ανθρώπους, που σήμερα αποκαλύπτεται ότι δεν ήταν ακριβώς αυτοί που η εικόνα τους έδειχνε. Θεωρώ όμως ανήθικο, όταν πια ξέρουμε, να μην παίρνουμε θέση. Να μη στηρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να μας πουν την αλήθεια τους. Να μην απομακρύνουμε, αν περνάει από το χέρι μας, από θέσεις ευθύνης αυτούς που σήμερα καταγγέλλονται. Και, ακόμη χειρότερα, θεωρώ εγκληματικό, στο όνομα όποιας φιλίας, να επιχειρούμε να τους καλύψουμε» τονίζει με νόημα στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εξηγήσεις (αλλά και παραιτήσεις) από τον πρωθυπουργό. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν οφείλει απλά να πάρει θέση, όπως του ζητούν επισήμως πολλοί από τους καταγγέλλοντες. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει και να πάρει θέση, αλλά και να δώσει εξηγήσεις.

Για ποιον λόγο η κυρία Μενδώνη, ενώ γνώριζε, επί δύο εβδομάδες παρείχε πλήρη κάλυψη στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού; Αν ο λόγος δεν είναι οι εντολές του, τότε οφείλει να ζητήσει αμέσως την παραίτηση της υπουργού του. Αν όμως ο λόγος είναι ότι ο ίδιος έσπευσε να δώσει λίγο από την κάλυψη της δικής του εξουσίας σε κάποιον που καταγγέλλεται για τόσο απεχθή εγκλήματα, να ξέρει ότι διέπραξε ασυγχώρητο ατόπημα. Αν πιστεύει ότι θα μπορέσει όλο αυτό να το κρύψει κάτω από το χαλί, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, κάνει τεράστιο λάθος. Ο φόβος πια έσπασε. Και θαρρώ ότι είμαστε ακόμη στην αρχή» ανέφερε ο τέως πρωθυπουργός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα