Χρύσα Ρώπα: «Θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές…»

Η Χρύσα Ρώπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος. Η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική και ψυχολογική βία δεν δίστασε να δείξει δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια της. 

«Δεν νοιώθω την παραμικρή ηθική υποχρέωση να βγω σε κανένα κανάλι, σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσω την αυτονόητη συμπαράσταση μου στα θύματα σε όλα αυτά τα κορίτσια – αγόρια που είχαν την ατυχία να συναντήσουν αυτά τα κωλόπαιδα, τους ξεφτίλες, τους τσάμπα μάγκες που κρατούσαν το μέτρο της ηθικής, του ταλέντου, της σωστής άποψης, της αλήθειας, της αντικειμενικότητας, της καλλιτεχνικής γενναιοδωρίας, που ποτέ δεν χρωστούσαν σε κανέναν τίποτα αλλά όλοι τους χρωστούσαν.
Δεν με νοιάζει να καταλάβω γιατί τώρα και γιατί αύριο και γιατί σε μήνες και γιατί σε χρόνια. Με νοιάζει να μην φοβάται κανείς. Με νοιάζει να φοβούνται αυτά τα καθάρματα που τολμούν να ρίχνουν βιτριόλι στις ζωές αυτών που ξεκινούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.
Μπράβο ρε!
 
Οι πετυχημένοι νάρκισσοι μου είπε ένας φίλος μου. Οι εξαρτημένοι σεξουαλικά μου είπε ένας άλλος. Δεν με αφορούν αυτές οι αναλύσεις τώρα, θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές, να γυρίσω το χρόνο πίσω….
Να πάω όπου υπάρχουν παιδιά να κόψω τα χέρια που τα χτυπάν, που τα βιάζουν, που ποτέ δεν θα μπορέσω να τα βοηθήσω ποτέ.
Αυτό με βασανίζει. Δεν είμαι καλά σταμάτησε ο χρόνος στο κεφάλι μου δεν μπορώ να μετακινηθώ από την καρέκλα μου δεν δέχεται εντολές το σώμα μου.
Αυτό θα πω και θα κλείσω. Για τους άλλους, για όσους δεν μπορούν να πουν, να μιλήσουν, να μοιραστούν, να καταγγείλουν, που μπόρεσαν να ξεφύγουν να γλυτώσουν από άρρωστες συμπεριφορές που τους επιβλήθηκαν με βίαιο χειριστικό τρόπο.
Για αυτούς που ποτέ δεν θα ανοίξουν το στόμα τους γιατί δεν μπορούν να ξαναγυρίσουν στην κόλαση έχω να πω ότι το σύμπαν τους αποκατέστησε.

Δεν περιμένουν καμία δικαίωση. Γιατί τα βιτριόλια που τους έριξαν στη ψυχή και στο μυαλό. Για αυτά δεν υπάρχουν ούτε νοσοκομεία, ούτε δικαστήρια, ούτε ποινές, ούτε καταγγελίες, ούτε δικαίωση, ούτε αποδείξεις …παρά μόνο αγώνας, αγώνας δρόμου, αγώνας φευγιού για να πας εκεί όπου δεν χρειάζεται να απόδειξης ότι δεν είσαι ελέφαντας. Για τα θύματα ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Από όλα αυτά τα σκοτάδια μπορείς να βγεις μόνο όταν βρεθεί κάποιος να σου πει όχι δεν είναι έτσι, δεν είσαι στο σύννεφο, αυτό δεν είναι σύννεφο, είναι ομίχλη, όποτε μην φοβάσαι, προχωρά, δεν θα γκρεμοτσακιστείς.

Δεν είναι σύννεφο, είναι ένα κομματάκι ομίχλη. Έλα, έχει ΦΩΣ έξω και ίσως και μια αγκαλιά. Τώρα η αγκαλιά είναι πολύ μεγάλη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και μας χωράει όλους».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου