Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δημήτρης Μακρόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας…» (video)

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μετά την αποχώρηση του από το «Survivor» μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Love it». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του αλλά και για όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

«Ο Αλέξης Παππάς μου είχε πει ότι θα με ψηφίσει, γιατί δεν είχε άλλη επιλογή επειδή ήμουν καινούριος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς. Ο Αλέξης και ο James με ρώτησαν τι λένε γι’ αυτούς έξω. Τι άποψη έχει διαμορφώσει το κοινό για καθέναν από εμάς. Εγώ δεν τους μετέφερα τίποτα, παρότι πιέστηκα πολύ. Μου έλεγαν «είσαι ψαρωμένος, δεν θα πάθεις τίποτα».

Όταν είδα το χαρτί «ΜΙΤΣΟΣ», όλοι γυρίσαμε και κοιτάξαμε τον Μπάρτζη και μου λέει δεν σε ψήφισα εγώ. Λέω του Καλίδη «είναι δυνατόν;» και μου λέει γιατί με τι γράφεται; Του είπα με «Η» και μου είπε: «Έγινα πανελλαδικώς ξεφτίλα».

Ο Αλέξης θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να φαίνεται ο ίδιος. Ο Αλέξης και ο Κρις δεν μας είπαν ποτέ την αλήθεια για την μέρα που έφυγαν από την παραλία», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=6K_cNImTUF0&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα