Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου, όταν ήταν 13 ετών και άλλαξε η ζωή της για πάντα» (video)

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η λαμπερή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων σχολίασε την επικαιρότητα για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού και κακοποίησης που έχουν ξεσπάσει στο χώρο του θεάματος. Η ίδια εξέφρασε την στήριξή της στα θύματα και εξομολογήθηκε πως όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού, βίασαν την κολλητή της φίλη. 

«Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα από όλους τους άντρες που ήταν γύρω μου ότι με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο. Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει, θα κακοποιήσει.

Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα. Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, ασχημαίνει πολύ η ζωή τους, μοιάζει ακόμα σκοτάδι. Στο σχολείο στη Σουηδία, την κολλητή μου φίλη, που ήταν 13 ετών, μεγαλύτερή μου τότε, την βίασε ένας άνθρωπος. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα