Αντύπας, Ζαφείρης Μελάς και Γωγώ Βαγενά σε διαδικτυακή συναυλία για τη… γυναίκα!

Αντύπας, Ζαφείρης Μελάς, Γωγώ Βαγενά και Πρόδρομος ετοιμάζουν ένα live streaming αφιερωμένο στην Hμέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, η διαδικτυακή συναυλία θα γίνει σε κτήμα στην Κερατέα, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, και στη σκηνή θα βρεθούν 22 μουσικοί!

Μπορεί η συνεργασία των καλλιτεχνών του λαϊκού πενταγράμμου λόγω κορονοϊού να μην ολοκλήρωσε τον κύκλο της, όμως όλοι ανυπομονούν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους την παρακολουθήσουν!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους! Ο Αντύπας μάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Ζαφείρη Μελά ετοιμάσαμε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, για να διασκεδάσει ο κόσμος, έστω και από το σπίτι του. Η γυναίκα για μένα είναι το παν. Είναι έρωτας, αυτοπεποίθηση, αγάπη, ισορροπία και είναι χαρά μας που θα την τιμήσουμε. Εγώ στάθηκα τυχερός σε αυτό το κομμάτι -της γυναίκας-, γιατί έπεσα διάνα. Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 35 χρόνια και είμαστε ακόμη πολύ ερωτευμένοι».

Ο Ζαφείρης Μελάς τόνισε: «Εχουμε καιρό να τραγουδήσουμε και το περιμένουμε ανυπόμονα, γι’ αυτό και το κάνουμε αφιλοκερδώς, επειδή γουστάρουμε να το κάνουμε. Ο κόσμος το έχει πολλή ανάγκη. Οι Ελληνες ξεχωρίζουμε για τη διασκέδασή μας και μας έχει λείψει πολύ όλο αυτό. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, τιμώντας τη γυναίκα, έστω και διαδικτυακά».

Τέλος, η Γωγώ Βαγενά ανέφερε στην «Espresso»: «Επειδή μας έχει λείψει η ανθρώπινη επαφή, θέλουμε να εκφραστούμε τιμώντας τον κόσμο και, φυσικά, την Ημέρα της Γυναίκας. Είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι στο σχήμα, μαζί με τους σπουδαίους Αντύπα και Ζαφείρη Μελά».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.