Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ξεσκονίζουν τους VIPs με αστυνομική φρουρά μετά τον σάλο για τον Μένιο Φουρθιώτη

Σε φιάσκο εξελίχθηκε για την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση της αστυνομικής φύλαξης που είχε διατεθεί στον παρουσιαστή Μένανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, καθώς το βράδυ της Τρίτης αποσύρθηκαν το προσωπικό και τα μέσα που είχαν διατεθεί, παρότι η ηγεσία της διέψευδε τα σχετικά δημοσιεύματα και αναζητούσε δημοσιογράφους για να τους συλλάβει έπειτα από μηνύσεις του παρουσιαστή!

Η κυβέρνηση βρέθηκε σε άβολη θέση, καθώς αποκαλύφθηκε η προχειρότητα με την οποία λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις, όπως το ποιος αποτελεί στόχο και αν θα πρέπει να φυλάσσεται από αστυνομικούς.

Μετά την καταλυτική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την Τρίτη για την άμεση απόσυρση του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων από τον Μένιο Φουρθιώτη, ανοίγει ο φάκελος των λεγόμενων VIP που διαθέτουν αστυνομική προστασία. Ετσι, με εντολή του υπουργού ξεκινά ξεκαθάρισμα και θα επαναξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις προσώπων που τους έχει παραχωρηθεί φρουρά. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τη λίστα με τα ονόματα των «επισήμων» προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα, καθώς στην κοινή γνώμη δόθηκε η αίσθηση ότι η φύλαξη των VIP έχει μετατραπεί σε διαδικασία δημοσίων σχέσεων που πλήττει το κύρος της ΕΛ.ΑΣ.

Αλλά και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει αρκετές εξηγήσεις, αφού μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο ανέβασε την εξής διάψευση στην επίσημη ιστοσελίδα της, στις 24 Μαρτίου: «Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»! Μία εβδομάδα μετά, όμως, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε γνωστό ότι αποσύρει τις δυνάμεις που είχε… διαψεύσει ότι είχαν διατεθεί! Πρόκειται, δηλαδή, για μια ανακολουθία που χρήζει εσωτερικής έρευνας.

Λακωνική απάντηση

Από την πλευρά της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, που ρωτήθηκε για το θέμα, απάντησε λακωνικά. «Δεν θα δεχθούμε καμία κατάχρηση σε αυτό το θέμα, σε περιπτώσεις που δεν δικαιολογούν αστυνομική προστασία» είπε και παρέπεμψε για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τους αρχικούς χειρισμούς στο θέμα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο αποφάσισε την παύση της φύλαξης του παρουσιαστή.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει: Ποιος έχει την ευθύνη για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ. και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να φυλάνε τον συγκεκριμένο κύριο;

Ο αρχηγός της, ο κ. Χρυσοχοΐδης ή άλλος; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ψέματα και το φιάσκο; (…) Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Φουρθιώτη;» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα