Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Βουρ στον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης

H «Μεγάλη Παρασκευή» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, πιθανόν την Παρασκευή, να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο κύκλος των μαρτύρων που κατέθεσαν για την υπόθεση έκλεισε και χθες ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση, κάλεσε τον άλλοτε αγαπητό ηθοποιό να καταθέσει ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία με τους νομικούς συμπαραστάτες του και, εν συνεχεία, θα προχωρήσει στην παροχή εξηγήσεων. Να σημειωθεί ότι η παρουσία του ηθοποιού δεν είναι υποχρεωτική, αλλά μπορεί να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Αμέσως μετά ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα του ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη. Σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα αποφασίσει μαζί με τον εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη.
Οι τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ελέγχθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, καθώς δεν έχουν παραγραφεί. Η πράξη του βιασμού φέρεται ότι τελέστηκε το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες τελέστηκαν το 2010 και το 2014. Μάλιστα, αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένη πράξη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, συνάντησε τον ηθοποιό στο θέατρο για να τη δει για έναν ρόλο.

Μέσα στο καμαρίνι του

Ωστόσο, την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο καμαρίνι του. Η άλλη καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης την υποδέχθηκε στο καμαρίνι του φορώντας μόνο το εσώρουχό του και κάποια στιγμή όρμησε καταπάνω της, φιλώντας τη και χαϊδεύοντάς την. «Παράλληλα, μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων. Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και ωστόσο είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του γλείψω και να του χαϊδέψω το πέος του κι εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Φώναζα!» κατέθεσε μεταξύ άλλων η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με την τρίτη καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό.

«Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! (…) “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα” μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” μου είπε» ανέφερε στην περιγραφή της η ηθοποιός Α.Γ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...