Ο Στάθης Άνθης είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του – «Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια»

Φόβους για την ασφάλειά του είχε εκφράσει λίγο πριν πάψει να δίνει σημεία ζωής ο Στάθης Άνθης, όπως προκύπτει από τα ηχητικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso»!

Πριν εξαφανιστεί (σ.σ. στις 8 Μαρτίου) κάτω από συνθήκες που παραμένουν μυστηριώδεις, ο 33χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο «Burgh Island» στο νότιο Ντέβον της Αγγλίας, έστειλε σε έναν φίλο του ηχητικά μηνύματα, στα οποία περιέγραφε ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με έναν άλλον υπάλληλο.

Ο συγκεκριμένος φέρεται ότι είχε εγκαταστήσει σε κοινόχρηστο χώρο της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας μια κρυφή κάμερα, κίνηση για την οποία ο Στάθης -ή Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του- είχε διαμαρτυρηθεί έντονα: «Έχουμε ένα γυμναστήριο-κουζίνα έξω από τα δωμάτια όπου μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό μόνο. Ο “αλλήθωρος” από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και δεν ήθελα κανέναν να με βλέπει να γυμνάζομαι. Μίλησα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου για τον αδελφό μου (σ.σ.: εννοεί τον Δημήτρη, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ηθοποιό) και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά» ακούγεται να λέει ο 33χρονος.

Ο Στάθης Άνθης επαναλαμβάνει κάθε τόσο ότι δεν αισθάνεται ασφαλής και ότι δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει τις επόμενες ημέρες. Σε άλλο ηχητικό μήνυμα ακούγεται να λέει αναστατωμένος ότι σκέφτηκε να προχωρήσει ακόμη και σε μηνύσεις:

«Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρία. Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό -όχι η μάνατζερ- ότι αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ότι έχω εγώ το πρόβλημα… Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια» ακούγεται να λέει ο 33χρονος.

Παράλληλα, εκφράζει φόβους ότι κάποιοι μπορεί να εγκατέστησαν κρυφή κάμερα και στο δικό του δωμάτιο: «Αυτό που είπα στη μάνατζερ είναι ότι δεν αισθάνομαι ασφαλής. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν έχουν μπει στο δωμάτιό μου και δεν έχουν βάλει κάμερα; Δηλαδή, έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο να μην ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο!»

Με πρωτοβουλία του πρέσβη Καλής Θέλησης του Silver Alert και έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, τα εν λόγω ηχητικά ντοκουμέντα θα παραδοθούν για διερεύνηση στις βρετανικές αστυνομικές Αρχές. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, θα ζητήσει να ληφθεί το υλικό από την κρυφή κάμερα και να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Στάθη και επανεξέταση του μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...