Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Φουντώνουν οι φήμες για κρίση στον γάμο ξανθιάς βουλευτού

Πυκνώνουν οι φήμες ότι ο γάμος ξανθιάς βουλευτού μπάζει πολλά νερά… Τις φήμες αυτές ενισχύει συχνά πυκνά και η ίδια, καθώς έχει να εμφανιστεί παρέα με τον σύζυγό της από τη μέρα του γάμου της!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και όχι μόνον αυτό, αλλά παρατηρείται και ιδιαίτερα αυξημένη δραστηριότητα στα social media, που μοιάζει να είναι σαν μια ψυχολογική διέξοδος σε όσα δύσκολα περνάει. Οσον αφορά τον σύζυγο, αυτός αγνοείται περισσότερο και από τους αγνοουμένους της Αγγελικής Νικολούλη. Αρκετές από τις αναρτήσεις της στα social media εκπλήσσουν με το περιεχόμενό τους και εγείρουν ερωτήματα του τύπου «τι θέλει να πει η ποιήτρια»…

Στα πηγαδάκια

Η εν λόγω βουλευτής τον ελεύθερο χρόνο της δείχνει να τον περνά με φίλες αλλά και με την οικογένειά της, αλλά ποτέ με τον άντρα της.

Το «μυστικό» της, που το εκμυστηρεύεται μόνο στους ανθρώπους που εμπιστεύεται, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Βουλής! Δεν δείχνει -τουλάχιστον δημόσια- ούτε να την ενδιαφέρει αυτό ούτε και να έχει την πρόθεση να μοιραστεί όποιο πρόβλημα βιώνει. Κρατά χαμηλό πολιτικό προφίλ και τίποτε πάνω της δεν μαρτυρά την κρίση που ίσως περνά ο γάμος της. Το αντίθετο μάλιστα. Ο υπερβάλλων ζήλος για την άψογη εξωτερική εμφάνιση και για την ενεργή πολιτική δραστηριότητα στέλνει εμμέσως μηνύματα «εγώ αντέχω και στα δύσκολα» και «ποτέ δεν θα με δείτε να λυγίζω»!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα