Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού θα κοστίσει στη χώρα μας 418.191 ευρώ

O κούκος αηδόνι θα μας κοστίσει η φετινή Eurovision, με την Ελλάδα να διαγωνίζεται στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με το «Last dance» της 18χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη.

Ενας μήνας και κάτι μας χωρίζουν από τη γιορτή του τραγουδιού στο Αμστερνταμ προ ενός 24ωρου εγκρίθηκε από την ΕΡΤ και το κόστος της δικής μας συμμετοχής στην εκδήλωση της EBU.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στο σύστημα Δι@ύγεια, η Eurovision ’21 θα μας κοστίσει 418.191 ευρώ έπειτα από σχετική απόφαση του γενικού διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Ευάγγελου Λουρίδα.

Να επισημάνουμε ότι το ετήσιο κόστος που καταβάλλεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοτηλεοράσεων (EBU) από την κρατική τηλεόραση είναι περίπου 125.000 ευρώ, όμως φέτος ανέβηκε ακόμη περισσότερο τόσο λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας για τον Covid-19 όσο και από την κινηματογράφηση του live-on-tape βίντεο της σκηνικής εμφάνισης, που έχει ζητηθεί για λόγους ασφαλείας από την EBU, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας.

Θα μπορούσε να πει κανείς μέσα στην πανδημία η Eurovision μας μάρανε και τα ραπανάκια για την όρεξη. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που σχετικώς πουλάει στην ΕΡΤ. Το μόνο ίσως… Για την ιστορία, ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στις 9 μ.μ. με τη συμμετοχή 16 χωρών και ο δεύτερος στις 20 Μαΐου στις 9 μ.μ., με 17 χώρες να διαγωνίζονται.

Οσο για τον μεγάλο τελικό, αυτός θα γίνει στις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή 26 χωρών, με δικαίωμα ψήφου να έχουν και οι 39 συμμετέχουσες χώρες.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα