Ενοχλημένη η Ανθή Σαλαγκούδη – «Ένιωθα άβολα όταν με έβαζαν να απολογηθώ για να την οικογένειά μου»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για όλα.

«Σε κάποιες εκπομπές ένιωσα άβολα σε συνεντεύξεις αλλά δεν ένιωσα ότι με χλεύασαν. Δεν γυρνούν όλα γύρω από το Survivor αλλά από κάποια άλλα θέματα. Να μιλήσω δηλαδή για την οικογένειά μου κι όταν με έβαζαν σε θέση να απολογηθώ για κάτι τέτοιο, ένιωθα πολύ άβολα.

Έπρεπε να απαντήσω οπωσδήποτε σε κάποια πράγματα και να το υποστηρίξω. Όσον αφορά τα αστεία κι οι πλάκες με το Survivor, δεν με πειράζουν καθόλου. Ήθελα να βγω και να πω κάποια πράγματα και να υποστηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους. Έπρεπε να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους γιατί δεν είχαν ακουστεί απλά ανυπόστατα πράγματα αλλά τέρατα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.