Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η «Μουρμούρα» σπάει τα ρεκόρ»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επιβεβαίωσε (επιτέλους!) τις φήμες: Το σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 9η σεζόν, κρατώντας έτσι το ρεκόρ του ως η μακροβιότερη κωμική παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στο ένθετο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη, «προφητεύοντας» παράλληλα ότι το αγαπημένο σίριαλ με τα τέσσερα ζευγάρια της διπλανής πόρτας μπορεί κάλλιστα να «πάει» και 10η σεζόν με τη δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν θα το πιστέψετε: Κι όμως, ναι, θα συνεχίσουμε! Οκτώ χρόνια “Μουρμούρα” και θα πάμε και για 9η σεζόν. Ετσι, για να έχετε στο σπίτι σας… μουρμούρα» δήλωσε γελώντας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου και συνέχισε: «Ξέρετε τι είναι να έχουν προβληθεί 570 επεισόδια “Μουρμούρας” στην τηλεόραση και η σειρά να μην έχει δείξει σημάδια κόπωσης, να μην έχει κάνει… κοιλιά; Δηλαδή, θα φτάσουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα 700 επεισόδια. Ο κόσμος στον δρόμο, όταν με βλέπει, ακόμη και με τη μάσκα, με αναγνωρίζει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε, μας κάνατε και γελάμε μέσα στην καραντίνα”. Να προσφέρεις ευφορία μέσα στον εγκλεισμό είναι ωραίο συναίσθημα. “Μη σταματήσετε να… μουρμουράτε” μου είπε μια κυρία και γέλασα με την καρδιά μου. Συνήθως λέμε “Ουφ, σε βαρέθηκα με τη μουρμούρα σου!”. Αυτή είναι η μοναδική… μουρμούρα που ο κόσμος τη θέλει».

Οπως πρόσθεσε ο τηλεοπτικός Ηλίας της επιτυχημένης σειράς του Alpha, η «Μουρμούρα» έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό. «Εχει βρεθεί απέναντι σε realities, σε άλλες σειρές μυθοπλασίας, σε talent shows. Αυτή η σειρά έχει… ψωμί. Μπορεί να εξελιχθεί όπως και η ζωή. Πιστεύω ότι θα πάμε και για 10η σεζόν – να μου το θυμηθείτε» τόνισε ο ηθοποιός.

klelia renesi bladimiros kyriakidis
Με την Κλέλια Ρένεση σε σκηνή από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

«Μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει κανένας σχεδιασμός για τον πολιτισμό»!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Απριλίου, ωστόσο οι αποφάσεις της Πολιτείας για τη λειτουργία των θερινών θεατρικών χώρων εκκρεμούν ακόμη, δημιουργώντας άγχος στους καλλιτέχνες. Μιλώντας στο «Enjoy» για το γεγονός αυτό, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

«Δεν ξέρω γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα για όλους τους κλάδους και αφήνει έξω τον πολιτισμό. Καλοκαίρι και θέατρο στην Ελλάδα είναι ένα!» άρχισε τη… μουρμούρα του (και δικαιολογημένα!) ο πρωταγωνιστής.

«Εγώ και οι συνάδελφοί μου πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μια καλοκαιρινή περιοδεία με ένα έργο που έχει πολλή αγωνία και δράση, την “Παγίδα” του Ρομπέρ Τομά, ένα θεσπέσιο αστυνομικό έργο με σασπένς. Για να το οργανώσουμε όλο αυτό με δήμους ανά την Ελλάδα χρειάζεται να ξέρουμε ημερομηνίες για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, να κλείσουμε θεατρικούς ανοιχτούς χώρους, να βγάλουμε εισιτήρια για τη μεταφορά μας, να κλείσουμε ξενοδοχεία.

Μη γνωρίζοντας τίποτα επίσημο μέχρι σήμερα από το υπουργείο Πολιτισμού, αποφασίσαμε με τον θίασο να ξεκινήσουμε την περιοδεία μας στις 9 Ιουλίου. Πήραμε το ρίσκο. Λέμε “δεν γίνεται – στο ζενίθ του καλοκαιριού θα μας αφήσουν”. Μου φαίνεται αδιανόητο να μιλάνε για το πότε θα ξεκινήσουν ο τουρισμός, το λιανεμπόριο, τα κέντρα αισθητικής, η εστίαση, και για τον πολιτισμό κανένας σχεδιασμός, για το Θέατρο της Επιδαύρου, το Ηρώδειο καμία ανακοίνωση, να μην ξέρει ουδείς στο ΥΠΠΟ τι θα γίνει σε ανοιχτά θέατρα το καλοκαίρι» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...