Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Η γλυκιά σχέση του Σουηδού billionaire «Mister Ikea» με την επιχειρηματία Δάφνη Φουρλή

Δωρεά 200.000 ευρώ έκαναν κάτοικοι της Αντιπάρου για τη στήριξη των δομών υγείας των νησιών Πάρου και Αντιπάρου, με τη χορηγία στο ΕΚΑΒ δύο καψουλών-φορείων για την ασφαλή αερομεταφορά ασθενών από Covid-19, καθώς και για τον εξοπλισμό των Κέντρων Υγείας Πάρου και Αντιπάρου με ιατρικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για μια κίνηση ουσιαστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία συντονίστηκε με πρωτοβουλία της OLIAROS A. E., του Ιάσονα Τσάκωνα, ενώ την έγκαιρη παραγγελία του εξοπλισμού εγγυήθηκαν ο Mathias Kamprad και η Δάφνη Φουρλή, ο Ανδρέας και η Ασπα Ανδρεάδη.

Mathias Kamprad 1

Είναι ίσως η μοναδική φορά που το όνομα της δυναμικής αλλά low profile επιχειρηματία Δάφνης Φουρλή βλέπει το φως, καθώς έχει επιλέξει να ζει και να κινείται μακριά από τη δημοσιότητα και ακόμα και οι αγαθοεργίες της να είναι ανώνυμες. Από το γραφείο της στον Ομιλο Φουρλή στο Μαρούσι ως την οικία της στο Π. Ψυχικό αλλά και στις διακοπές της, στην Αντίπαρο, στο νησί που λατρεύει με τον billionaire σύντροφό της Mathias Kamprad, καταφέρνει να είναι αόρατη.

Ο Σουηδός Mathias Kamprad είναι ο μικρότερος γιος του ιδρυτή του παγκόσμιου κολοσσού της Ikea, Ingvar Kamprad με προσωπική περιουσία που ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα «Forbes» του 2020. Οπως και τα αδέρφια του, διατηρεί χαμηλό προφίλ και εμφανίζεται σπάνια. Ακόμα και τα καλοκαίρια στην Αντίπαρο περπατά σαν απλός τουρίστας και ουδείς τον αναγνωρίζει. Μεγάλωσε στη Δανία και την Ελβετία και από τον πρώτο του γάμο έχει δύο παιδιά.

Οικονομικές σπουδές

Από την άλλη, η Δάφνη Φουρλή γεννήθηκε το 1966 και με το που ολοκλήρωσε τις οικονομικές και διοικητικές σπουδές της (Business Administration) στο Deree College μπήκε δυναμικά στη Fourlis Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, όπου σήμερα κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Fourlis Holdings SA και της προέδρου Δ.Σ. των εταιριών Housemarket A.E., Intersport Athletics AEΕ.

Συγκαταλέγεται στις 20 πιο πλούσιες και δυναμικές επιχειρηματίες της χώρας, σύμφωνα με το «Forbes», αλλά παρ’ όλα αυτά δεν φωτογραφίζεται ποτέ. Αποφεύγει τη δημοσιότητα, τις κοσμικές εκδηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις και «προστατεύει» τη σχέση της με τον Σουηδό μεγιστάνα, ενώ η απλότητα -σπάνιο γεγονός για τέτοια οικονομικά μεγέθη- χαρακτηρίζει και τους δυο τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...