«Το Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει ξανά στο OPEN

Το OPEN πάντα κοντά την παράδοση και τον Eλληνισμό, τιμά και φέτος τη μνήμη των αθώων Ελλήνων του Πόντου.

Το OPEN πάντα κοντά την παράδοση και τον Eλληνισμό, τιμά και φέτος τη μνήμη των αθώων Ελλήνων του Πόντου.

Παράλληλα με το μεγάλο του αφιέρωμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου, θα προβάλει όλη την ιστορία της επιτυχημένης σειράς που αγαπήθηκε φανατικά από το τηλεοπτικό κοινό,  «Το Κόκκινο Ποτάμι», μέσα από τέσσερις ειδικά μονταρισμένες, συναρπαστικές τηλεταινίες, που έχουν προγραμματιστεί στις 17, 18, 19 & 20 Μαΐου, στις 21.00, στο OPEN. 

Ένα ιδιαίτερο Director’s Cut του Μανούσου Μανουσάκη που δίνει κινηματογραφική πνοή στη σειρά-σταθμό των τελευταίων χρόνων.

Ενάμιση χρόνο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς που καθήλωσε τους τηλεθεατές, τα μηνύματα που προβάλλονται είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η συγκλονιστική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, διηγείται με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου και όλες τις θηριωδίες που υπέστησαν. Μέσα, όμως, από την ιστορία αγάπης του Μίλτου και της Ιφιγένειας αποδίδεται το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας.  

Το OPEN δεν ξεχνά και αποτίνει φόρο τιμής στα 353.000 αθώα θύματα, κρατώντας αναμμένο το κερί της μνήμης. Για τέσσερις συνεχόμενες βραδιές, Το Κόκκινο Ποτάμι θα ξετυλίξει για μια ακόμα φορά την πλοκή του, ταξιδεύοντάς μας πίσω στον χρόνο και στην πολύπαθη Ιστορία μας. 

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό