Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Ο Φουρθιώτης ξεσπά μέσα από τις φυλακές – «Στο Δρομοκαΐτειο πήγα για εξετάσεις και όχι για να νοσηλευτώ»

«Δεν μπορεί να βγάζει στον αέρα τα προσωπικά μου δεδομένα ούτε να σπάει το ιατρικό μου απόρρητο»

Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε μέσω από τις φυλακές Κορυδαλλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφερόμενος στα δημοσιεύματα ότι πήγε στο Δρομοκαΐτειο εξηγώντας τον λόγο που το επισκέφθηκε.

«Πήγα για εξετάσεις και όχι για να νοσηλευτώ καθώς πάσχω από ψυχογενή νευρική ανορεξία από το 2008. Ακολουθώ ειδική αγωγή και διατροφή για να αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Ζήτησα ένα νερό από το νοσοκομείο και δεν μου το έδωσαν. Μου έδωσαν ένα μπουκαλάκι οι αστυνομικοί που με συνόδευαν.

Ό,τι ακούγεται για εμένα και για τις… απαιτήσεις, δεν ισχύει και μπορείτε να ρωτήσετε. Δεν έχω ειδική μεταχείριση στις φυλακές Κορυδαλλού. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κράτησή μου. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι φροντίζουν προσωπικά κάθε κρατούμενο. Ο κ. Οικονόμου και η κ. Νικολάου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις φυλακές. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακούγονται», ενώ αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Γιαννάκο τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να βγάζει στον αέρα τα προσωπικά μου δεδομένα ούτε να σπάει το ιατρικό μου απόρρητο».

https://www.youtube.com/watch?v=4IAjlMGojiE

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα