Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μένιος όπως Βίκυ… Γιατί ο Φουρθιώτης πέρασε πριν δύο 24ωρα την πύλη του Δρομοκαΐτειου

Ο Φουρθιώτης από τον Κορυδαλλό στο Δρομοκαΐτειο

Απρακτος και απογοητευμένος επέστρεψε στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα της… Βίκυς Σταμάτη, δίνοντας σκληρή μάχη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής για να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο, αλλά δεν τα κατάφερε, μια και οι υπεύθυνοι της ψυχιατρικής κλινικής δεν του έκαναν το χατίρι!

Ο πρώην παρουσιαστής εμφανίστηκε συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών στο Δρομοκαΐτειο, το οποίο εφημέρευε εκείνη την ημέρα, και περίμενε να έρθει η σειρά του για να εξεταστεί από γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρήζει νοσηλείας. Ο ίδιος είπε πως λίγη ώρα πριν είχε πέσει από το κρεβάτι του και πονούσε ο αυχένας του. Νωρίτερα, φέρεται ότι με τους ισχυρισμούς του είχε προκαλέσει ανησυχία στο προσωπικό του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας, που έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο:

«Ο Μένιος Φουρθιώτης πήγε στην εφημερία γύρω στις 12.30 με 13.00, και περίμενε ως τις 14.00 για να τον δουν οι γιατροί. Τον συνόδευαν τέσσερις αστυνομικοί» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου Νοσοκομείου Μιχάλης Γιαννάκος, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό.

Ο κ. Γιαννάκος προσέθεσε ότι ο παρουσιαστής περίμενε υπομονετικά τη σειρά του στα έκτακτα ιατρεία της εφημερίας. Ωστόσο, κάποια στιγμή, η καλή διαγωγή που έδειχνε πήγε… περίπατο και άρχισε πάλι τις παραξενιές, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του απαιτητικού κρατουμένου!

«Την ώρα της αναμονής του, ο κύριος Φουρθιώτης ζήτησε από τους νοσηλευτές νερό. Ενας νοσηλευτής τού έφερε νερό από τον ψύκτη σε πλαστικό ποτηράκι, αλλά ο κύριος Φουρθιώτης απάντησε πως δεν μπορεί να πιει… τέτοιο νερό και πως πίνει μόνο εμφιαλωμένο. Οι νοσηλευτές, που είχαν εύκαιρα εμφιαλωμένα νερά, του έδωσαν ένα μπουκαλάκι. Οι γιατροί τον είδαν τελικά γύρω στις 14.00. Τον εξέτασαν ενδελεχώς και για αρκετή ώρα, αλλά η ομάδα των ειδικών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος νοσηλείας του, και έτσι, μετά το τέλος της εξέτασης, αποχώρησε ξανά με τους αστυνομικούς για τις φυλακές Κορυδαλλού» περιέγραψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι συχνά οι επώνυμοι προσπαθούν να πετύχουν την εισαγωγή τους στα δημόσια ψυχιατρικά νοσοκομεία για λάθος λόγους και με άλλα κίνητρα από τα πραγματικά, δηλαδή τη φροντίδα της ψυχικής τους υγείας. Τόνισε, μάλιστα, ότι τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν απαξίωση της έννοιας της ψυχικής υγείας και αναστατώνουν όσους νοσηλεύονται ή εργάζονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Στα δικαστήρια

«Κάποιοι από τους επωνύμους, εκμεταλλευόμενοι την ψυχική τους κατάσταση, ζητούν εισαγωγή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, συχνά ανατρέποντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών με τα προνόμια που ζητούν είτε οι ίδιοι είτε μέσω των δικηγόρων τους. Έχουμε πολύ τραυματική εμπειρία με την κυρία Βίκυ Σταμάτη, για την υπόθεση της οποίας όσο νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο γιατροί και εργαζόμενοι έχουμε οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η κυρία Σταμάτη επί έναν χρόνο είχε κάνει άνω κάτω το νοσοκομείο, με τους δικηγόρους της να ζητούν συνεχώς έξτρα προνόμια, και κάποια στιγμή δραπέτευσε κιόλας. Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν εισήχθη ο κύριος Φουρθιώτης…» κατέληξε, μιλώντας σε ενημερωτικό σάιτ.

σταμ
Η Βίκυ Σταμάτη

O Μένιος Φουρθιώτης είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό από τις 2 Μαΐου. Εκτός από τα μεροκάματα που φέρεται ότι έχει ζητήσει να κάνει, απαιτεί να του παρέχουν ειδική διατροφή, καθώς υποστηρίζει πως έχει προβλήματα υγείας και κακή ψυχολογία. Μάλιστα, πληροφορίες τον ήθελαν να ζητά από τους σωφρονιστικούς να του φέρουν στο κελί του από ακτινίδια μέχρι γάλα αμυγδάλου και ειδικό μέλι του βουνού!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...