Στη Μύκονο οικογενειακώς η Δούκισσα Νομικού – Βουτιές με ασορτί μαγιό με την κόρη της (video – φωτο)

Χαλαρώνουν στο νησί των Ανέμων

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να επέστρεψε στην τηλεόραση αλλά προτεραιότητά της είναι πλέον η οικογένειά της στην οποία αφιερώνει πολύ χρόνο.

Τα Σαββατοκύριακα φτιάχνει βαλίτσες και φεύγει για το εξοχικό της στη Μύκονο μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους. Ο φακός του Mykonoslivetv την απαθανάτισε να φεύγει από την παραλία όπου είχε πάει να κάνει τις βουτιές της.

Χαμογελαστή και ευγενική χαιρέτησε τον φωτογράφο και έφυγε για το σπίτι της. Στη συνέχεια πόζαρε με ασορτί μαγιό με την κορούλα της και πόσταρε φωτογραφία στο instagram.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...