Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους...

Το Σάββατο 30.08 με την Εspresso: «Ο θρησκευτικός μας εγκέφαλος» ή «Η...

Το Σάββατο 30.08 με την Espresso, αποκτήστε τη σειρά...

Συντετριμμένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε...

Συντετριμμένος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την απώλεια του...

Οικονομικά ζόρια και όνειρα καριέρας οδήγησαν σε 30.000 αιτήσεις για ριάλιτι

Πατείς με, πατώ σε

Για μια θέση στον ήλιο! Κάτι η πανδημία, κάτι η κλεισούρα, κάτι η οικονομική ανέχεια σπρώχνουν ολοένα και περισσότερους νέους στα realities!

Ετσι, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, έχουν γίνει πάνω από 30.000 αιτήσεις για τα realities, που θα μας απασχολήσουν από τέλος Αυγούστου μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2021. Γιατί μετά τον Ιανουάριο του 2022 αρχίζουν το «Survivor», το «MasterChef» και εκεί θα γίνει το έλα να δεις για ένα εισιτήριο στον Aγιο Δομίνικο ή στον πάγκο της κουζίνας του Star.

Mόνο και μόνο από τα λεφτά που έχουν βάλει στην τσέπη τους φέτος οι συμμετέχοντες, αλλά και τη (πρόσκαιρη) δημοφιλία που έχουν αποκτήσει, καταλαβαίνει κάποιος γιατί οι νέες και οι νέοι πουλάνε τα πάντα, ακόμη και την προσωπική τους ζωή, για ένα διαβατήριο στα συγκεκριμένα πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ οι αιτήσεις των συμμετοχών για τα ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Οπως λέγεται, ήδη oι αιτήσεις συμμετοχής για το reality μοντέλων «Greece’s Next Top Model» έχουν ξεπεράσει τις 15.000, με σκοπό τι άλλο από μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού!

Στην κορυφή των προτιμήσεων αγοριών και κοριτσιών, όμως, βρίσκεται και ο «Μεγάλος Αδελφός», ο οποίος συστήθηκε σε μια νέα γενιά ήδη απομονωμένη και αποξενωμένη εξαιτίας των lockdowns! Eτσι, hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 10.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα.

Σημεία των καιρών θα πει κάποιος, αλλά με την οικονομική κρίση και την πανδημία οι συμμετοχές… έχουν πιάσει ταβάνι. Για το τελικό κάστινγκ των παικτών στον «Μεγάλο Αδελφό» δεν μετρά το ύψος, τα κιλά και η γοητεία, αλλά μόνον ένας πολύ σημαντικός παράγοντας: η ψυχική αντοχή.

Και οι γαμπροί της επαρχίας δεν πάνε πίσω, μια και στο «Αγρότης μόνος ψάχνει», που επαναφέρει ο Σκάι, οι αιτήσεις συμμετοχής άγγιξαν τις 5.000, με αγρότες από όλη την περιφέρεια να αναζητούν την ιδανική σύντροφο για τη φάρμα τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

Παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία Θωμά και τον Ιαν Χολμς

Η Μαρία Θωμά παντρεύτηκε τον Ιαν Χολμς όπως σας...