Σε τάφο δίχως όνομα η «Δήμητρα της Λέσβου»

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία των αναζητήσεων του Δημήτρη Καλογιάννη, του γνωστού ως «Δήμητρα της Λέσβου», καθώς ο εργαστηριακός έλεγχος επιβεβαίωσε το ανατριχιαστικό σενάριο που όλοι απεύχονταν και ήθελε τον 64χρονο να έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στις 9 Απριλίου και να ενταφιάστηκε ως «αγνώστου ταυτότητος»!

«Δυστυχώς, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την αναζήτηση του Δημήτρη Καλογιάννη. Μετά την ενημέρωση από το Α.Τ. Μυτιλήνης ότι η σορός του θύματος του τροχαίου στις 9 Απριλίου ταυτοποιήθηκε με αποτυπώματα και είναι ο Δημήτρης Καλογιάννης, η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί να τιμήσει τον νεκρό της και να πενθήσει για την απώλειά της. Από δω και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για την ανάδειξη των αιτιών και την απόδοση των ευθυνών, ώστε να μην υπάρξει ξανά άλλος “Δημήτρης”. Εχω καθήκον ως υπερασπίστρια, σε συνεργασία με τον κ. Τσαντίρη, τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και τον κ. Κουρούκλη από το Silver Alert να φωτίσουμε κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας Λίλα Ραγκούση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ταυτοποίηση της σορού του 64χρονου, εξαιτίας της οποίας ταλαιπωρήθηκε η οικογένειά του. Παράλληλα, τόνισε ότι η εξέταση DNA θα ήταν πιο ακριβής και πιο ασφαλής μέθοδος σε σχέση με την ταυτοποίηση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θα μπορούσε να είναι και αλλοιωμένα στην προκειμένη περίπτωση. «Η Αστυνομία επέμενε ότι τα δαχτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιούν τον Δημήτρη Καλογιάννη με το θύμα της σορού της 9ης Απριλίου. Η οικογένεια το δέχτηκε αυτό το αποτέλεσμα γιατί είναι κουρασμένη. Εγώ προσωπικά διαφωνώ και πιστεύω ότι η εξέταση DNA θα ήταν το πιο ασφαλές μέσο για να ταυτοποιηθεί» ανέφερε ο κ. Κουρούκλης, ενώ πρόσθεσε:

«Το θύμα είχε βρεθεί στις 9 Απριλίου, κρατήθηκε στο ψυγείο ως τις 18 Μαΐου, όταν το έστειλαν στην Ιατροδικαστική. Η Ιατροδικαστική είδε ότι υπάρχει κακή σήψη, λόγω κακής συντήρησης του ψυγείου, και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε ταφή. Στη συνέχεια συνεννοήθηκε με το νοσοκομείο, το οποίο τον παρέλαβε για να τον πάει για ταφή» πρόσθεσε και κατέληξε, μιλώντας στο protothema.gr:

«Ολα αυτά χωρίς να ενημερώσουν κανέναν και ο άτυχος Δημήτρης Καλογιάννης ενταφιάστηκε σαν άτομο αγνώστων στοιχείων. Και όλο αυτό από ένα τεράστιο λάθος, λάθος διαχείρισης του νοσοκομείου και άλλων φορέων, γιατί κανείς δεν ενημέρωσε την υπηρεσία Silver Alert. Θα διασταυρώναμε εξαρχής το θύμα και ο άνθρωπος θα είχε ταφεί με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε έναν νεκρό».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.