Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, 2025

Έλενα Γκρέκου: «Εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας»

Η Έλενα Γκρέκου περνάει δύσκολες στιγμές με ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια

Ερωτευμένη η Σοφία Καρβέλα μετά το διαζύγιό της;

Τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή...

Φουντώνουν οι φήμες Καπότση – Κοντογεώργη! Πήγε και τον καμάρωσε σε αγώνα...

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις της Ελευθερίας Κοντογεώργη και του...

Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο δίνει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 24:00 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι ο Γιάννης Αντετοκουνμπο, ο οποίος δίνει μία αποκλειστική προσωπική συνέντευξη για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την ομολογία του πιλότου

Ξέσπασε ένα χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι

Μετά την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως εκείνος σκότωσε τη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέσπασε με ποστ της στο instastory της.

Η 34χρονη ένα χρόνο πριν είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο και ακόμα ανεβαίνει ένα Γολγοθά. Μόλις ενημερώθηκε για την ομολογία του πιλότου ξέσπασε: «Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δεν μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της».

Και στη συνέχεια έγραψε νέο ποστ: «Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – «Δεν είμαστε πια μαζί»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε on camera τον χωρισμό της

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Η ερώτηση της Καινούργιου που «μαρτυρά» την εγκυμοσύνη: «Το παιδάκι που θα γεννηθεί μπορεί να έχει…»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τόσο ευτυχισμένη που διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης που αν και ακόμα δημόσια δεν το λέει προδίδεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Μαίρη Χρονοπούλου: Η «Espresso» αποκαλύπτει τι έκρυβε το PC που καταστράφηκε από την οικιακή βοηθό

Με την 6η Οκτωβρίου του 2023 να είναι ακόμα νωπή σε όσους αγάπησαν και λάτρεψαν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και έχοντα συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου «πρωταγωνιστεί»

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα έγινε 14 χρονών και για πρώτη φορά η μαμά της δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της.