Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Επιδημία ανωμαλίας! Παντού σάτυροι και «αρπακτικά» ανηλίκων

«Mπούχτισαν» από τα lockdowns τα «αρρωστημένα» μυαλά και βγήκαν στους δρόμους για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους

Η χαλάρωση των μέτρων μετά τα διαδοχικά lockdowns, την κορύφωση των κρουσμάτων κορονοϊού και τους αλλεπάλληλους περιορισμούς σε πράγματα που μέχρι πρότινος όλοι θεωρούσαν δεδομένα συνοδεύτηκε τον τελευταίο καιρό από μια ανεξήγητη έξαρση των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης ή και επιθέσεων.

  • Από την
    Ιωάννα Τσέφλιου

Η Αστυνομία βρίσκεται μονίμως αντιμέτωπη με αρρωστημένες σκέψεις και πράξεις κάποιων που «μπούχτισαν» από τον εγκλεισμό και ξεσπούν, επιδεικνύοντας σε κοινή θέα το μόριό τους σε ανυποψίαστα θύματα, κυρίως μικρής ηλικίας, χωρίς να διστάζουν ακόμη και να τους επιτεθούν για να ικανοποιήσουν τις… ορέξεις τους.

Hταν βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου, όταν μiα 25χρονη γυναίκα μπήκε τρέχοντας στο Aστυνομικό Tμήμα Νέας Σμύρνης και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ένα νεαρό που την ακολούθησε επί 300 μέτρα, από τη στάση του τραμ στην Αιγαίου μέχρι το σπίτι της. Μάλιστα, στο φως ήρθε και ένα βίντεο, από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας στην οποία μένει η κοπέλα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο σάτυρος να έχει βγάλει το μόριό του καθώς την πλησιάζει. Ευτυχώς, η 25χρονη Δανάη διατήρησε την ψυχραιμία της και πρόλαβε να μπει στο διαμέρισμά της. Σύντομα, ο φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον δράστη των επιθέσεων σε βάρος τους.

Εκτός από την 25χρονη make up artist και σοπράνο, τον 22χρονο αναγνώρισαν μια 21χρονη, η οποία φέρεται ότι γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τις ορέξεις του στην περιοχή της Ακρόπολης στις 6 Αυγούστου 2020, μια 23χρονη Κινέζα, η οποία κατήγγειλε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, και μια 27χρονη, την οποία ακολούθησε στη Νέα Σμύρνη στις 18 Σεπτεμβρίου και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της! Τον 22χρονο επιδειξία αναγνώρισε, επίσης, μια 27χρονη από την Κύπρο, η οποία δέχτηκε επίθεση πριν από σχεδόν 14 μήνες, στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας.

Yπνωτικά χάπια

Την κοινή γνώμη συντάραξε στις 27 Μαΐου και η απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου κοριτσιού στη Ραφήνα, ειδικά όταν έγινε γνωστό πως ο 46χρονος δράστης είχε υπνωτικά χάπια στο λευκό αυτοκίνητο με το οποίο επιχείρησε να το αρπάξει. «Μπες μέσα τώρα» διέταξε με αγριεμένη φωνή ο σάτυρος τη 12χρονη, η οποία τρόμαξε και άρχισε να φωνάζει. Τότε, κινητοποιήθηκαν οι γείτονες, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, οι κάτοικοι πρόλαβαν να δουν το αυτοκίνητο και η συμβολή τους στις έρευνες της Αστυνομίας ήταν καθοριστική, αφού ο 46χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. Οπως έγινε γνωστό, είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Ο 46χρονος που επιχείρησε να αρπάξει την ανήλικη στη Ραφήνα οδηγείται στον εισαγγελέα

Κατακόρυφα έχουν αυξηθεί και τα περιστατικά αυνανισμού στη μέση του δρόμου, αφού ολοένα και περισσότεροι σάτυροι δεν διστάζουν να βγάλουν στη «φόρα» το όργανό τους και να αυνανιστούν μπροστά στα έντρομα μάτια των θυμάτων τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουνίου επικράτησε πανικός στον Εθνικό Κήπο, όταν ένας 77χρονος άρχισε να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα μπροστά σε δεκάδες περαστικούς που έμειναν εμβρόντητοι βλέποντας το αισχρό θέαμα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. Τον σάτυρο αντιλήφθηκε μια νεαρή γυναίκα, η οποία τον προειδοποίησε να σταματήσει λέγοντας ότι θα καλέσει την Αστυνομία, ωστόσο ο ηλικιωμένος τής πρόσφερε… χρήματα για να μην το κάνει και προσπάθησε να διαφύγει. Τελικά, οι περαστικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με τη βοήθεια ακόμη μίας γυναίκας, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Αντιμέτωπη με αποτρόπαιο θέαμα ήρθε και μια κοπέλα η οποία περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Ηράκλειο, την Παρασκευή 21 Μαΐου, όταν ένας άγνωστος άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Εκείνη κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κατέγραψε το περιστατικό καρέ καρέ με την κάμερα του κινητού της. Στο βίντεο, μάλιστα, φαίνεται πως ο άνδρας ολοκλήρωσε την πράξη του, εκσπερματώνοντας στα παπούτσια της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα