Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο διάλογος του 32χρονου πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη

«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω»

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε έκτακτη εκπομπή «Φως στο τούνελ» και αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με τον 32χρονο πιλότο που δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να αποφύγει συνάντηση με τη δημοσιογράφο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για ν’απολογηθεί

«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για ν’απολογηθεί

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι οι Σκορδά – Λιάγκας: «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος»

https://www.youtube.com/watch?v=NsHmeSvkqCI&feature=emb_title

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.