Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Ο Άγγελος Χαριστέας σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι βλέπει ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 για τους αγώνες Ιταλία-Αυστρία, Βέλγιο-Πορτογαλία και Κροατία-Ισπανία

Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 Άγγελος Χαριστέας είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time και αναλύει τα παιχνίδια της φάσης των «16».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει για τον αγώνα της Ιταλίας με την Αυστρία (Σάββατο, 22:00) και εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Βλέπει να γίνεται μάχη ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ρονάλντο στο ντέρμπι Βέλγιο-Πορτογαλία και τονίζει για το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) στη Σεβίλλη: «Οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου πεινάνε για την πρόκριση, αλλά ο γκουρού της προπονητικής Φερνάντο Σάντος βρίσκει τον τρόπο εκεί που δεν το περιμένεις να κάνει τη διαφορά».

Χαρακτηρίζει ισορροπημένο τον αγώνα της Κροατίας με την Ισπανία (Δευτέρα, 19:00) και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα