Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Ξεζούμιζε» την πεθερά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Η μητέρα της Καρολάιν, έξι ημέρες πριν από το έγκλημα, είχε δώσει 20.000 € στον γαμπρό φονιά και εκείνος αγόρασε οικόπεδο στο όνομά του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λίγο πριν κόψει το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του και μητέρας της ενός έτους κόρης του Λυδίας.

Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μόλις έξι ημέρες πριν από το στυγερό έγκλημα ο 32χρονος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα 20.000 ευρώ που του είχε δώσει η πεθερά του!

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Χαρμάνη, ο πιλότος ζήτησε από τη μητέρα της 20χρονης το ποσό των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, καθώς και άλλα 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Τα 20.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου τα έλαβε 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία:

«Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον, 4.200 ευρώ. Φυσικά, δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τα 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι, που λέει ο λαός. Οπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν στον Σκάι.

Στο μεταξύ η συνήγορος της συμβούλου Ψυχικής Υγείας του ζευγαριού Σταματία Μάρκου αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε ανακοινώσει στον 32χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν, προτού ακόμη ξεκινήσουν τις συνεδρίες: «Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να τη συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της.

Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιεσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού, και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι» ανέφερε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου. Πρόσθεσε, δε, ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης της στην Αθήνα, καθώς είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες. Οπως κατέληξε η κυρία Μάρκου, η εντολέας της είχε καταθέσει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία αυτά στις Αρχές, βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα