Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα μυστικά του Μπάμπη Aναγνωστόπουλου πίσω από το «θέατρο» των 37 ημερών

Η Καρολάιν δεχόταν πιέσεις από τον Μπάμπη να του δίνει χρήματα

Πολλά σκοτεινά σημεία καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικοί γύρω από τα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος πάγωσε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε ότι έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κορούλα τους!

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους φαίνεται να αποδεικνύουν ότι ο 32χρονος πιλότος, που έπαιζε επί 37 ολόκληρες ημέρες θέατρο προσποιούμενος τον ανήξερο, πιθανότατα κρύβει κάποιο επτασφράγιστο μυστικό.

Ακόμη και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όταν ρωτήθηκε αν υιοθετεί δημοσιεύματα για παράνομες δραστηριότητες του συζυγοκτόνου, δεν το απέκλεισε, λέγοντας με νόημα ότι, αν η κόρη του ανακάλυπτε πως ο σύζυγός της είχε εμπλακεί σε κάτι παράνομο, θα τον εγκατέλειπε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έψαχνε σπίτι

Η Καρολάιν ήταν αποφασισμένη να αφήσει τον 32χρονο και το τελευταίο διάστημα έψαχνε σπίτι, σύμφωνα με τη δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας Σταματία Μάρκου. Η ανεπανόρθωτη ρωγμή στη σχέση του ζευγαριού προκύπτει από το γεγονός ότι η 20χρονη δεν ήθελε να έχει σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και είχε προγραμματίσει να βαφτίσει τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες. Δεν μοιραζόταν, όμως, τις σκέψεις της με τη μητέρα της, πιθανότατα επειδή δεν ήθελε να την απογοητεύσει και ήθελε να φτιάξει τη νέα της ζωή πριν της το ανακοινώσει.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι δεχόταν πιέσεις από τον Μπάμπη να του δίνει χρήματα και έκανε ό,τι μπορούσε για να του τα εξασφαλίζει! Είναι ύποπτο ότι, μόλις έξι ημέρες πριν από τη δολοφονία της, ο 32χρονος πήρε 20.000 ευρώ σε μετρητά από την πεθερά του, επικαλούμενος ότι θα καλύψει χρέη λόγω της αγοράς ενός οικοπέδου. Μάλιστα, φέρεται ότι βιαζόταν να βάλει στην τσέπη και το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ, που αφορούσε έξοδα από την αγορά του οικοπέδου το οποίο ήταν στο όνομά του.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».