Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Κρητικός πήγε στα ΚΕΠ να ρωτήσει για τη σύνταξή του και έμαθε ότι έγινε «ζόμπι»

Η απίστευτη περιπέτεια ηλικιωμένου

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας άντρας στο Ηράκλειο, όταν απευθύνθηκε στα ΚΕΠ για να μάθει για την τύχη της σύνταξής του και τον ενημέρωσαν ότι για το σύστημα είναι… νεκρός!

Ο ηλικιωμένος άντρας από τη Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας, ο οποίος έπεσε θύμα της γραφειοκρατίας και του επιεικώς απαράδεκτου τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεται το κράτος την απονομή των συντάξεων, αποκάλυψε το προσωπικό του δράμα σε ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού.

Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που κατέθεσε τα χαρτιά του προκειμένου να λάβει τη σύνταξη που δικαιούται και ακόμα… περιμένει! Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2016 έως σήμερα δεν έχει λάβει από το κράτος ούτε μισό ευρώ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό απευθύνθηκε στα ΚΕΠ Ηρακλείου, προκειμένου να βγάλει άκρη με αυτό το ζήτημα, ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι στο σύστημα φαίνεται πως έχει πεθάνει!

Πέντε χρόνια

Ο ηλικιωμένος, που δούλεψε σκληρά όλη του τη ζωή ως οικοδόμος και κηπουρός, ρωτήθηκε πώς τα βγάζει πέρα πέντε χρόνια τώρα και απάντησε με τρεμάμενη φωνή: «Εχω έναν μικρό κήπο και λίγες κότες. Με βοηθούν και τα παιδιά μου. Ομως, κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί σαν εμένα. Πώς ζούνε αυτοί οι άνθρωποι; Τους σκέφτεται κανείς;» διερωτήθηκε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, παρενέβη στην εκπομπή και εξέφρασε τη στήριξή του προς τον ηλικιωμένο, τονίζοντας ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να «απαγκιστρωθεί» από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να πάρει επιτέλους τη σύνταξη που του αναλογεί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα