Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έγκυος η σύντροφός του λίγο πριν τον πολιτικό τους γάμο (video)

Ο Μπιθικώτσης θα ντυθεί γαμπρός με «παρανυφάκι» στην κοιλίτσα της νύφης

Στη Μύκονο ζει το τελευταίο διάστημα -λόγω του lockdown- με τη σύντροφό του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ετοιμάζεται για τον πολιτικό γάμο του με την Ελένη Τσιριγκάκη, όπως έγραψε πρώτη η «Espresso»! Το ζευγάρι έχει αναβάλει δύο φορές τον γάμο του, λόγω Covid-19, αλλά τώρα θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου στις 15 Ιουλίου.

«Mια κορούλα»

Ο γάμος δεν είναι το μόνο ευχάριστο που περιμένει το ζευγάρι, αφού αναμένεται σύντομα να υποδεχθεί και το πρώτο του παιδί. Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» και στην Ολγα Λαφαζάνη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκάλυψε πως θα γίνει ξανά πατέρας -έχει έναν γιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στις 15 Ιουλίου παντρεύομαι με πολιτικό γάμο το Ελενάκι. Μας τον ακύρωσαν δύο φορές τον θρησκευτικό, λόγω Covid. Η τρίτη είναι η φαρμακερή. Δεν τη γλίτωσα. Η Ελένη είναι έγκυος. Πέρασε δύο πολύ δύσκολους μήνες στην αρχή της εγκυμοσύνης, γιατί έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Τώρα όλο αυτό έχει περάσει, γιατί έχουμε καβαλήσει τον τρίτο μήνα… Τώρα μας έχει έρθει η χαρά και η προσμονή. Δεν το είχαμε σε πλάνο ή πρόγραμμα. Δεν το είχαμε σχεδιασμένο, μας το έφερε ο Θεός. Μπορεί να μας χαρίσει μια κορούλα!»

https://streamable.com/jgfej2

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.