Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026

No1 στον κόσμο ο street πίνακας για την Κάλλας

Μια σπουδαία διάκριση για την ελληνική «τέχνη του δρόμου»...

Σινεκριτικός ο Παπανδρέου!

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου μαγεύτηκε από το κυπριακό σινεμά! Δεν εξηγείται αλλιώς η ξεχωριστή προτίμησή του στην ταινία «Κράτα με», την οποία στήριξε με την ευρωβουλευτική του δύναμη.

Η «Espresso» βρέθηκε στο backstage της εκπομπής «Εδώ TV»

Η «Espresso» τρύπωσε στο backstage της εκπομπής του Open...

Η Ελληνίδα που πολεμά με νανοσωματίδια τον καρκίνο

Στη μάχη κατά του καρκίνου, έχοντας στη φαρέτρα της...

«Βόμβες» από «Κόρο» – Ασημακόπουλο! Με εντολή της παραγωγής το θεατρικό για τον Ντάφυ και ο γυμνισμός

Η παραγωγή του «Survivor» και ο Ατζούν έκαναν «πιόνια» τους παίκτες.

«Βόμβα μεγατόνων» στο τηλεοπτικό τοπίο έριξαν παίκτες του πολυδιαφημισμένου «Survivor» που μας σερβίρισε ο Τούρκος παραγωγός και κολλητός του Ερντογάν, Ατζούν Ιλιτζαλί και άπαντες περιμένουν την παρέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, εκτός κι αν τα μέλη του είναι στις ξαπλώστρες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι στήθηκε στις πλάτες των τηλεθεατών, που πλήρωναν και από την τσέπη τους για να στέλνουν τα sms στήριξης στους αγαπημένους τους παίκτες!

Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι έβγαλαν στη φόρα όλα όσα γίνονταν στο reality επιβίωσης του Σκάι και το οποίο απέφερε χιλιάδες ευρώ από διαφημιστικά έσοδα τόσο στους λογαριασμούς του καναλιού όσο και στην Acun Media. Οι δύο «Amigos» είπαν ευθαρσώς πως πολλά από τα πλάνα ήταν στημένα κατόπιν εντολής της παραγωγής! Από τις περίφημες γυμνές βουτιές των Μπόγδανου, Καλύβα, Ασημακόπουλου και Κόρομι, μέχρι το περιβόητο θεατρικό που στήθηκε στην παραλία για να διακωμωδήσουν τον Τριαντάφυλλο λίγο μετά την αποχώρησή του!

Οι άνθρωποι, δηλαδή, του Ατζούν κάθονταν και «μαγείρευαν» πρόσωπα και καταστάσεις, με στόχο την τηλεθέαση, και το κοινό έτρωγε αμάσητο το «κουτόχορτο»! Και όλα αυτά με στόχο την αύξηση της τηλεθέασης, άρα των τηλεοπτικών εσόδων! Και οι παίκτες τι έκαναν; Μεταμορφώθηκαν σε «πιόνια» του Ατζούν και έπαιζαν ρόλους, κοροϊδεύοντας στην ουσία τους τηλεθεατές και όσους τούς στήριζαν να παραμείνουν στο παιχνίδι, πληρώνοντας και στέλνοντας sms; Ασημακόπουλος και Κόρο αποκάλυψαν ότι κάποια (;) πράγματα που έζησαν στο reality δεν ήταν και τόσο… real όσο φάνταζαν!

Στις κάμερες

Ο πρώτος που άρχισε τον χορό των αποκαλύψεων ήταν ο Κόρομι, που είπε ευθαρσώς μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες: «Το θεατρικό στον Τριαντάφυλλο ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση». Τα λεγόμενα του «Κόρο» επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό», στην οποία ήταν καλεσμένος. «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης» είπε και, προβληματισμένος και στενοχωρημένος, έριξε και τη χαριστική βολή: «Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας!»

Δηλαδή, οι παίκτες και η παραγωγή τα έκαναν πλακάκια; Για να περάσουν μηνύματα για το body shamimg ή για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης; Το συμπέρασμα; Προφανώς οι τηλεθεατές πιάστηκαν κορόιδα. Κάποιοι εξ αυτών ταυτίστηκαν με χαρακτήρες και έδιναν από το υστέρημά τους και για να συνεχίσουν να το βλέπουν χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συνέβαινε στον Αγιο Δομίνικο. Τώρα, βέβαια, που έμαθαν είναι αργά! Ή τουλάχιστον ας είναι υποψιασμένοι για το επόμενο «Survivor»…

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Το ότι υπάρχουν Κρητικές μάνες λεβέντισσες το ξέρετε! Το ότι υπάρχει όμως μια Κρητικά μάνα που η ντοπιολαλιά της και οι ατάκες της την έχουν κάνει viral στο διαδίκτυο το γνωρίζετε;

Σοκ με την «Κατερίνα» της Τρούμπας

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Το μπούλινγκ της Μοσχολιού πάνω στην πίστα και η πικρία της Αλίκης για τον Σπυρόπουλο

Είναι μία από τις τελευταίες σπουδαίες κυρίες του ελληνικού...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και το τζάκι

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...