Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Παντρεύεται η Αμαλία Αρσένη – Το μπάτσελορ στο Λαγονήσι (φωτο – video)

Η ώρα η καλή!

Η Αμαλία Αρσένη παντρεύεται!

Η όμορφη ηθοποιός και κόρη των Γεράσιμου Αρσένη και Λούκας Κατσέλη είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση γάμου του συντρόφου της και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Αμαλία Αρσένη έκανε μπάτσελορ μαζί με φίλες της στο Λαγονήσι πόσταραν φωτογραφίες και βίντεο στο instagram. Στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: «Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς το μικρόβιο της υποκριτικής. Όσο με θυμάμαι το είχα σαν σαράκι. Είναι σαν να σκέφτομαι τον εαυτό μου δίχως κάποια αίσθηση.

Φαντάζομαι αν δεν μπορούσα να γευτώ, θα γευόμουν με την όραση. Έτσι αν δεν είχα το θέατρο θα επέλεγα το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου αντικείμενο την ακαδημαϊκή οδό και τη διδασκαλία. Ενδεχομένως να εστίαζα και περισσότερο στην οικογενειακή ζωή, επιλέγοντας κάτι αθόρυβο, στην επαρχία».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα