Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Χειροπέδες και σε άλλον πρώην φίλο της 19χρονης από την Ηλιούπολη

«Οργανα» σε ορχήστρα μαστροπών.

Την άκρη του σκοτεινού τούνελ που οδηγεί στο δαιδαλώδες κύκλωμα σωματεμπορίας προσπαθούν να βρουν οι διωκτικές Αρχές, καθώς φαίνεται ότι ο απότακτος αστυνομικός που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στο κολαστήριο της Ηλιούπολης ήταν μόνο ο προθάλαμος.

Έτσι, μετά τους δύο προφυλακισμένους κατηγορουμένους, τον πατέρα βιαστή και τον 39χρονο απότακτο προαγωγό Δημήτρη Μπουγιούκο (τα στοιχεία του δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη), ένας τρίτος κατηγορούμενος, που έχει συλληφθεί από τους άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Μάλιστα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για έναν 32χρονο που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών, τον οποίο κατήγγειλε η κοπέλα στην κατάθεσή της ότι προ τριετίας, και ενώ ήταν μόλις 16 ετών, την εξέδιδε αντί αμοιβής.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι ο πρώην φίλος της 19χρονης, για τον οποίο έχει υποστηρίξει πως την ανάγκαζε να συνουσιάζεται με πρόσωπα του περιβάλλοντός του. «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ.Μ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ. Β., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου, ο Ντ. Β. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς, οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν το σημείο σύνδεσης μεταξύ των δύο κατηγορουμένων, καθώς όλα δείχνουν ότι από πίσω βρίσκεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα trafficking, τα μέλη του οποίου έχουν παγιδεύσει με τη βία πολλές κοπέλες, τις οποίες πωλούσαν σαν πραμάτια μέσω ροζ ιστοσελίδων, όπως έχει καταθέσει και η 19χρονη.

Την ίδια ώρα, ακόμη μία νεαρή γυναίκα έχει εμφανιστεί υπό άκρα μυστικότητα ενώπιον των αστυνομικών και κατέθεσε πως ο απότακτος 39χρονος την είχε προσεγγίσει και την πίεζε φορτικά προκειμένου να βγει «στο κλαρί». Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώην ένστολος σωματέμπορας προσπαθούσε να τη δελεάσει, ωστόσο εκείνη δεν ενέδωσε και κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό του. Λεπτομέρειες γι’ αυτή την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο δεν σχετίζεται με τις υπόλοιπες γυναίκες που έχουν κατονομαστεί ως θύματα. Για την ώρα, η παράλληλη αυτή υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας και, όταν ολοκληρωθεί, θα υποβληθεί ως συμπληρωματική δικογραφία στη Δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τηλέφωνα και ιστοσελίδες, όπως αυτή που διαχειριζόταν ο απότακτος, για να δουν τι κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα προφίλ γυναικών που «διατίθενται» για ερωτικά ραντεβού…

Δεν αποκλείεται, επίσης, μεταξύ των αδίστακτων προαγωγών να βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία και άλλοι αστυνομικοί. «Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί» είχε πει σχετικά η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...